Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek ez jellemző?
Kínlódok egy lány miatt. Nagyon tetszik a stílusa, mások szerint is összeillenénk, eleinte figyelt, aztán beszélgettünk is, de egy ideje csak én szólítgattam, mondjuk előtte sem volt kezdeményező, de mosolyogva köszönt, messziről észrevett, szóval volt remény. Zárkózott, és befeleforduló. Nagyon tiszta, nem hülyít senkit, egyenes.
Én meg nem tudom mit tehetnék, mert ha tovább szólítgatom, az már zaklatás... legalábbis szerintem. Nem akarom, hogy erélyesen lepattintson, nem magam miatt, hanem őt nem akarom ilyen helyzetbe hozni.
Csak gyötröm magam. Szomorú vagyok miatta, és valamiért nagyon érdekel a sorsa. Nincs kedvem máshoz. Vannak szépek, csinosak, normálisak. Nem érdekelnek. Nem kavarnak föl, nem érintenek meg. De ő azonnal, és mélyen. Egyből beleszánt a lelkembe, és megremeg bennem minden, amikor meglátom. Nem értem az egészet, senkivel nem voltam még így, pedig nem vagyok szentimentális típus.
Hiába döntöm el, hogy nem akarok neki megfelelni, mégis annyi mindent adnék fel miatta. Nem tudom ez normális dolog-e...
Annyi nő szeretné, ha egy férfi így állna hozzá, nem? Vagy ez visszataszító?
Az egész dolgot nem tudom ésszel megmagyarázni, és az a baj, hogy nem akarok továbblépni. Talán majd idővel, de én nem úgy szeretném szeretni azt, aki mellett döntök, hogy: "hát jó lesz ő is..", hanem hogy ez a ragaszkodás mindig bennem legyen. Egy társ, mással pedig soha.
Női szemmel ez milyen? Kell egy nőnek ez egyáltalán?
Kell ez egy nőnek, hidd el. Nekem jól esett ezt végigolvasni! :)
Szedd össze az összes bátorságodat és hívd el valahova.
Csak ügyesen, én szorítok nektek!
Kérdező, szedd össze magad. Mi történhet? A világ nem dől össze. :-)
1. Ha odamész és te is bejössz neki, nyert ügyed van.
2. Ha odamész de nem jössz be neki, nem fog jólesni, de nem fogsz azon agyalni, mi lett volna, ha, és idővel jön majd, aki még jobban elveszi az eszedet.
3. Ha nem mész oda, de őrlődsz, mindenkiben őt fogod keresni, és az igazinak nagyon nehéz dolga lesz, hogy észrevedd.
Szóval akármi lesz, lépj, az egyetlen ballépés, ha nem teszel semmit. Én nő vagyok, de csináltam már hülyét magamból, mégis azt mondom, nem bánom. Jobb, mint azon agyalni, mi lenne, ha... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!