Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Sracok 27 evesen milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sracok 27 evesen milyen eletetek van? Baratno, hazassag, munka, suli, kocsi, stb?

Figyelt kérdés

2016. jún. 19. 10:44
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
92%
Ahogy elnézem, a mi generációnknak jóval kevésbé lesz problémája a gyerektartás :D
2016. jún. 21. 13:42
 12/33 anonim ***** válasza:
85%
23 vagyok, 2 évvel ezelőtt egy kisebb nyereményem lett a szerencsejáték zrt jóvoltából amiből betudtam indítani egy jól menő kocsmát, azóta már nyitottam még 1et. Szerencsére autóm is van. Barátnőm nincs, nem találom az igazit. Házam nicsen, mert albérletben élek. Gépésztechnikusi végzetségem van, de soha nem dolgoztam ebben.
2016. jún. 21. 21:56
 13/33 anonim ***** válasza:
37%

11

És milyen jól is teszik,főleg a mai világban és feltételekkel.

2016. jún. 28. 14:09
 14/33 anonim ***** válasza:
54%
#11 minimálbérre és hitel mellé csak az idióták vállalnak gyereket.
2016. jún. 28. 14:20
 15/33 anonim ***** válasza:
66%

14-es

Természetesen igazad van, sőt én elég jó keresek a magyar viszonyokhoz képest, de akkor sem akarok gyereket.

Amire cinikusan céloztam fentebb, hogy míg apáink idejében teljesen normális és bevett szokás volt "megfogni" a srácot, esetleg "becsúszott" a gyerekkel elvetetni magukat, egyre inkább háttérbe fig szorulni ez a fajta kihasználás és a társadalom hallgatásos cinkossága.

Viszont nem valamiféle belátásból lesz ez, hanem mert a női önmegvalósítás és a kilátástalan anyagi körülmények is ráépültek a mi gyereknem akarásunkra és ennyiféle társadalmi problémát nem lehet majd egyszerre kezelni.

Az a végeredmény, hogy csak akkor fenyeget az önmagát felcsináltató nők esete, ha nagyon jó parti vagy.

Ma viszont ez az egyedüli előnye annak, hogy a nők elvárásai teljesen túlzóak, hogy alig 5% lehet ma jó parti, szóval egyszerűen nem fenyeget minket a gyerek, mint Damoklész kardja.

2016. jún. 28. 14:34
 16/33 anonim ***** válasza:
92%

27 évesen:

- nincs barátnő

- albi egy barátommal közösen

- nincs kocsi

- tűrhető fizetés

- enyhe videojáték-függőség

- enyhe befordulás, önbizalomhiány

- ivás, buli a srácokkal

most, 29 évesen:

- van barátnő

- közös albérlet barátnővel 1 éve

- kocsi

- egész jó fizetés

- kiegyensúlyozottság, boldogság, jó programok

- lényegesen kevesebb ivás a srácokkal

- magabiztosság

- házasság talán majd később, még nem akarok vacakolni vele

2016. jún. 28. 14:44
 17/33 anonim ***** válasza:
78%

31 évesen:

- Enyhe potenciazavar, a barátnő idegesítő lett

- Az albit felmondtuk, mert a csajnak nem tetszett a függöny meg a polcok

- Lett kocsi, én fizetem a részleteit, de a csajom már magától vezeti is

- Tűröm a fizetést, mást nem tehetek

- Egyre több szaros program

- Egyre kevesebb pia

- Házasság?? Nemrég derült ki, hogy kihez ment folyton a csajom az új kocsival...

2016. jún. 28. 14:50
 18/33 anonim ***** válasza:
71%

27 vagyok, utcazenélek, és utazgatok. se kocsi, se hitel, se ház, ... nem is tervezem ezeket. Egyelőre a szabadságot akarom kiélvezni.

Barátnőm sincs. Nem tudnám vállalni érte a felelősséget, semmit sem tudok garantálni.

2016. jún. 28. 15:35
 19/33 anonim ***** válasza:
86%

30 vagyok, 27 évesen volt egy barátnöm akinek volt egy kislánya egyik exétöl, darabig volt szerelem de aztán lehuzott pénzzel, gyereket is kitanitotta rá, én fizetésemböl költöztünk volna össze 3an ö pénze cigijére se volt elég.

27 évesen még vele indítottunk 1 1 fundamentát jövőre jár le akkor veszek családi házat.

Akkor pont nem volt autóm most van egy 10,5 éves seat Córdobám hitelre mostanában nagy szervizeljük kuplung kipufogó futómű ....

Párom nincs elmult 1 évben sokszor voltam sajnos beteg

Munkám van tgkocsi sofőr napi 8 óra heti 5 nap 150 körül jön össze. A külföldi cég sportkocsi kamu én is irhatnám :)

2016. jún. 28. 21:02
 20/33 anonim ***** válasza:
54%

Most 30 vagyok, megfogadtam 30 ig nem jön az igazi akkor sz.. bele. Van egy két jelentkezö de nem tudom lessz e valami ezekböl. Ja kisebb mezögazdasági vállalkozásban besegitek....

elözö voltam

2016. jún. 28. 21:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!