Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Sracok 27 evesen milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sracok 27 evesen milyen eletetek van? Baratno, hazassag, munka, suli, kocsi, stb?

Figyelt kérdés

2016. jún. 19. 10:44
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

25 vagyok.

Dolgozom ket eve, auto van, baratno, lakas nincs.

Jovore nezve a sajat lakas rovidtavu cel, baratno meg jo lenne minel elobb:)

2017. aug. 5. 15:03
 32/33 anonim ***** válasza:
Volt minden, de már nincs. Úgy is szar volt így is az.
2017. okt. 19. 20:11
 33/33 anonim ***** válasza:
100%

27 evesen romokban hevert az eletcelom. Kirugtak az egyetemböl es nem tudtam, mit kezdjek magammal. A baratnöm, akivel akkor 2 eve voltam együtt, kitartott mellettem. Lassan kimasztam a gödörböl es probaltam rendezni dolgaimat. Lett egy kiscicank, akit azota is tulcsorgo szeretettel imadunk. Azota is együtt vagyunk, de nem hazasodtunk meg össze. Egy lakast bereltünk akkor. Most a sajat hazunkat rendezzük be (ezert nem sürgetjük az esküvöt). Mindkettönknek volt kocsija, nekem motorom is. Elveztem akkori vasparipamat, de Harleyra gyüjtöttem, amit par evre ra megvalositottam. Akkor kezdtem el ott dolgozni, ahol meg ma is. Olyat dolgozok, amiert nem tudok tulzottan lelkesedni, de jo vagyok benne es jol fizet. Es a legjobb, hogy nem megy ra tul sok idöm, igy rengeteg szabadidöm van, amit tudok kedvesemmel, hobbyjaimmal es sporttal tölteni.

27 evesen ugy ereztem, hogy kaptam egy nagy es igazsagtalan pofont az elettöl. Megint fel kellett allnom, leporolnom magam es letörölni könnyeimet. Most mar egyaltalan nem vagyok biztos benne, hogy boldogabb lennek, ha minden terv szerint halad. 27 evesen meg bizonytalan voltam, hogy a dolgok fordulhatnak -e jo iranyba. Egyedül nem biztos, hogy lett volna lelki eröm, hogy merjek hinni, merjek probalkozni, ne pedig feladjam minden almomat, elfogadjam az elsö minimalber-allasajanlatot es igaba hajtsam fejemet.

Köszönöm ezt a kerdest! Mindössze 5 ev telt el, de egy örökkevalosagnak tünik. Tele keserü emlekekkel es csalodassal. Pedig belegondolva, nem is lehetnek halasabb, hogy mostani boldogsagomhoz ez is kellett talan. Itt dorombol a cicank az ölemben, a konyhabol erzem a finom illatot, ahogyan gyönyörü parom kesziti a vacsorat, holnap pedig gyönyörü idö lesz es nincs semmi mas dolgom, mint, hogy elvezzem a napot es motorozzak... 27 evesen erröl almodtam. De egy idöre elveszitettem a hitet abban, hogy ez velem megtörtenhet... Azt hiszem, itt az ideje, hogy uj almok megvalositasan gondolkozzak! Ideje böviteni a csaladot!

2017. okt. 19. 20:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!