Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha kettesben összezárunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kettesben összezárunk hasonló korú embereket, azok 100%, hogy össze is fognak jönni? Akkor is ha kapcsolatban vannak, és először utálják egymást?

Figyelt kérdés

Ha hasonló korú emberek (huszonévesek) kettesben össze vannak zárva (pl. munkahelyen), akkor előbb utóbb össze is fognak jönni, amolyan tudat alatti: Stockholm szindróma, ostromlott vár, túlélési ösztön, vagy ilyesmi miatt?

Hiába más az érdeklődésük, hiába vannak párkapcsolatban, hiába utálják egymást? - Csak gondoljatok bele... először el kell viselni egymást, aztán egy mosoly, egy apró gondolat "Kedves...", "Nem is annyira...", "Végül is..." És máris az egyik fél vonzódni kezd - amire a másik valahogy csak pozitívan reagál.

Ti mit gondoltok erről?

2016. jún. 20. 20:58
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Én ezt hülyeségnek tartom.
2016. jún. 20. 20:59
 2/22 cukilányka 0.0 ***** válasza:
35%
ojan búta vaaaagx
2016. jún. 20. 20:59
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Te összejönnél akkor egy másikkal, annak ellenére, hogy van párod, csak mert össze vagytok zárva?

Kész idiótaság ez a kérdés!

2016. jún. 20. 21:02
 4/22 anonim ***** válasza:
Ez azért nem ilyen egyszerű. :-)
 5/22 anonim ***** válasza:
52%
Maximum ha különböző nemű heteroszexuális vagy azonos nemű homoszexuális hasonló korú embereket zárunk össze, akkor nagyobb az esélye mint 0% :)
 6/22 anonim ***** válasza:
Baromság.
 7/22 anonim ***** válasza:

nem

attól, hogy 2 ember sok időt tölt el egymás közelében, még nem biztos hogy megkedvelik a másikat

értem mire gondolsz és biztos van, hogy ez megtörténik, de ennyi, nem ez az általános eset

ennyi erővel neked is vonzódnod kéne az összes ellenkező nemű, hasonló korú közelebbi ismerősödhöz

2016. jún. 20. 21:04
 8/22 anonim ***** válasza:

Van benne valami, de szerintem csak 50-50% :D

Mondjuk én egy elég kis csoportban dolgozok, 14 fő ebből 12 nő, ennek a fele már házas 35+ korosztály, a másik felének a fele szingli és az én korosztályom (20-25), és ezek közül 1 jön be, mint külsőre, mint személyiségre, viszont nem kezdhetek ki vele mert a beosztottam. Ha nem lenne az akkor valószínűleg már rég rárepültem volna.

23/f

2016. jún. 20. 21:05
 9/22 A kérdező kommentje:
Én úgy látom, egy párkapcsolatban, vagy párkapcsolat kialakulásához a legfontosabb, ha kettesben vagytok, közösen csináltok valamit, számíthatsz a másikra, segítitek egymást... - Az mellékes, hogy először nem fog meg benne semmi, nem tetszik a szemszíne, vagy a stílusa... Ezekhez a kis dolgokhoz (ha csak tudat alatt is), de alkalmazkodunk.
2016. jún. 20. 21:06
 10/22 anonim ***** válasza:
Nem kizárt(semmi sem kizárt),de nagyon nem valószínű,hogy alavetően boldog párkapcsolatban élő emberek összejöjjenek csak mert egy munkahelyen dolgoznak.. főleg ha még utálják is egymást..még akkor esetleg,ha hosszú időre vannak összezárva (hónapokra), de szerintem napi 8-10 óra mellett ez esélytelen..
2016. jún. 20. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!