Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kettesben összezárunk hasonló korú embereket, azok 100%, hogy össze is fognak jönni? Akkor is ha kapcsolatban vannak, és először utálják egymást?
Ha hasonló korú emberek (huszonévesek) kettesben össze vannak zárva (pl. munkahelyen), akkor előbb utóbb össze is fognak jönni, amolyan tudat alatti: Stockholm szindróma, ostromlott vár, túlélési ösztön, vagy ilyesmi miatt?
Hiába más az érdeklődésük, hiába vannak párkapcsolatban, hiába utálják egymást? - Csak gondoljatok bele... először el kell viselni egymást, aztán egy mosoly, egy apró gondolat "Kedves...", "Nem is annyira...", "Végül is..." És máris az egyik fél vonzódni kezd - amire a másik valahogy csak pozitívan reagál.
Ti mit gondoltok erről?
Te összejönnél akkor egy másikkal, annak ellenére, hogy van párod, csak mert össze vagytok zárva?
Kész idiótaság ez a kérdés!
nem
attól, hogy 2 ember sok időt tölt el egymás közelében, még nem biztos hogy megkedvelik a másikat
értem mire gondolsz és biztos van, hogy ez megtörténik, de ennyi, nem ez az általános eset
ennyi erővel neked is vonzódnod kéne az összes ellenkező nemű, hasonló korú közelebbi ismerősödhöz
Van benne valami, de szerintem csak 50-50% :D
Mondjuk én egy elég kis csoportban dolgozok, 14 fő ebből 12 nő, ennek a fele már házas 35+ korosztály, a másik felének a fele szingli és az én korosztályom (20-25), és ezek közül 1 jön be, mint külsőre, mint személyiségre, viszont nem kezdhetek ki vele mert a beosztottam. Ha nem lenne az akkor valószínűleg már rég rárepültem volna.
23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!