Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy lehet kitörölni valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet kitörölni valaki emlékét most már végleg?

Figyelt kérdés

Lehúztam az illetővel néhány évet, voltak szebb és rosszabb időink egyaránt. A probléma az volt hogy kapcsolatunk során túlnyomó többségben a vita volt jelen. Bonyolult srác volt,bonyolult viselkedéssel viszont nem a szakítás okaira szeretnék kitérni. Azóta eltelt 1 év és 2-3 hónap kb azonban hiába próbálkozok mással és igyekszem bemesélni magamnak, belül akkor is tudom, érzem hogy még mindig őt szeretem, úgy hogy miután kimondtuk hogy vége az országból is elment ha láttam azóta 2-3-szor a véletlen folytán , egyszer meg egy lezáratlan ügy miatt.

Nem tartjuk a kapcsolatot, minden kép kitörölve,üzenetek,sms-ek mintha ezáltal őt is kitörölhetném.

Próbáltam ismerkedni mással de nem megy mert őt próbálom bennük keresni s amíg nem tisztázom magamban felesleges belevágnom bármibe.

2016. jún. 27. 06:50
 1/1 anonim válasza:
Sovány vigasz tudom, de az idő fogja megoldani. Sajnos nem lehet "kitörölni" valaki emlékét. Minél jobban szeretted, annál több időbe fog telni a felejtés. Türelem... Minél kevésbe szereted, annál könnyeben alakul másokkal is a kapcsolatod. Én nagyon remélem, hogy hamarosan túl leszel rajta. :)
2016. jún. 28. 02:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!