Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megszakítsam vele a kapcsolato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megszakítsam vele a kapcsolatot vagy hogy lenne könnyebb továbblépni?

Figyelt kérdés

Beleszerettem egy fiúba, de már van kapcsolata ès azt mondta szereti, ezért nem fogja elhagyni. Èn ezt elfogadtam és szeretnék továbblèpni, viszont nagyon nehéz látni, hogy ők boldogok együtt. Rendszeresen ír nekem, mivel azt mondta, megkedvelt, de beszèlgetèsen kívül mást nem akar.

Írjam neki, hogy hagyjon bèkèn vagy beszéljek vele és megmaradjunk barátokkènt? Te mit tennèl ilyen helyzetben?

2016. júl. 2. 17:48
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Hanyagold és ne foglalkozz vele,mert jól nem fogsz kijönni

Legfeljebb csak egy harmadik leszel

2016. júl. 2. 17:51
 2/8 anonim ***** válasza:
amig a sraccal tartod a kapcsolatot addig remenykedni fogsz mindig hatha ott hagyja a baratnőjét. ennek nincs sok ertelme mert csak szenvedni fogsz időtlen időkig és reménykedni.
2016. júl. 2. 17:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Én a helyedben leépíteném a kapcsolatot. Sokkal könnyebb úgy tovább lépni.
2016. júl. 2. 17:57
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ, nem fogok vele többet foglalkozni, csak még nem tudom, hogy fogom kibírni, mikor eddig szinte minden nap beszéltünk.
2016. júl. 2. 18:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Egyszerű a megoldás, keress valakit akivel foglalkozhatsz és akkor nem fog problémát okozni a dolog :)
2016. júl. 2. 19:14
 6/8 BlackSword ***** válasza:
Mond meg neki, legalább ő is tudni fog róla...
2016. júl. 2. 20:31
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem akarok most újat keresni, mert tisztességtelen lenne, ha úgy lennék együtt valakivel, hogy közben másra gondolok, nem?
2016. júl. 2. 20:35
 8/8 Sick Fish ***** válasza:

Egy ideig nagyon nehéz lesz, ez biztos.

Közhely, de csak egy újabb kapcsolat képes feledtetni a régi szerelmet, bár nem teljesen, ezt aláírom.

Miután szakított velem a volt barátnőm, akkor azt hittem megőrülök, nagyon nehéz volt, így inkább megszakítottam minden kapcsolatot Vele, töröltem a régi üzeneteket és Őt is az ismerőslistáról. Aztán új munkakörbe kerültem és találkoztam egy lánnyal, akivel erősebb és persze kölcsönös a vonzalom, így nagyon keveset gondolok az exemre. Elismerem, néha még eszembe jut, hiszem mégiscsak az első barátnőm volt és nagyon szerettem.

Az már más kérdés, hogy az új lánnyal nincs esélyünk a kapcsolatra. :(

2016. júl. 3. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!