Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz ha egy 40 éves pasi elküldi az exe fotóját ismerkedéskor?
Kérdezd meg, hogy lezárta-e.
Ha kövi randin is felhozza, vagy cseteléskor, akkor hagyd a francba.
Kedves kérdező!
Kísértetiesen hasonlít a te leírásod arra amit velem művelt egy pali... Minden stimmel, kivéve az autóbalesetes sztorit!
"Érdekel az életem elmúlt 10 éve?"
Nos, körülbelül 6-7 különböző nőről küldött képeket, sőt! Most kapaszkodj meg, még 2 meztelen képet is küldött a volt nőiről!!!
Autóbalesetes sztori itt nem volt.
Viszont, már engem is kezdett idegesíteni gondoltam minek küldi ezeket? Büszke rá vagy minek mutogatja ezeket nekem nőnek egy pasi?!
Végül is, utólag kiderült, nagyon csúnyán átvert...
Akit először mutogatott még a mai napig a kedves felesége...
Már akkor lehetett volna annyi eszem, hogy hagyom a francba, de még nem gondoltam az elején semmi rosszra csak furcsálltam minek kell nekem a volt nőit nem meztelenül és meztelenül is látnom....
Oké utólag mindenki okos... A mostani eszemmel már a harmadik kép után megkérdeztem volna tőle hogy te most erre büszke vagy vagy miért mutogatod nekem?! Velem akar ismerkedni egy pasi és az "exeit" kell látnom üzenetben különböző közös képeken vele együtt...
Kár hogy nem tettem fel a kérdést akkor!
Így tudott aztán félig meddig átverni...
Érted, 2008-ban együtt volt valakivel, és nekem 2020-ban azt kell látnom a közös képeiket azokat küldte el...
És meg is jegyezte az volt a legnormálisabb párja... Oké, gondoltam ennek vége, befejezte... Erre jött meg több kép, és kép, még a jelenlegi feleségét is a volt párjának állította be, azt meztelen képet küldött arról... És nekem véleményt kellett alkotnom elhízott e?!
Na szóval beteg ember... Kár hogy már ekkor nem küldtem el a franba, de nagyon bánom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!