Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztétek már úgy hogy nem érdemes párt keresni a túl a "magas" elvárásaitok miatt?
Úgy értem 30 vagy 40 felett már annyira leszűkül a szóba jöhető emberek köre hogy nem lehet válogatni és ha senki nem felel meg vagy nem kölcsönös a vonzalom akkor nincs értelme erőltetni a párkeresést.
Nők és férfiak válasza is érdekel.
Mielőtt találgatni kezdtek én egy 38 éves férfi vagyok. Magas, izmos, egzisztenciával(kocsi, lakás) és jól fizető állással rendelkezem. Sportolok és vannak közösségi hobbijaim valamint kiterjedt baráti köröm. Neten nem tudok ismerkedni mert elhal a beszélgetés egy idő után valamint a nekem tetsző nőknél sem jutok semmire élőben sem.
Ne kérdezzétek mik az elvárásaim, mert nem teljesíthetetlenek, de itt nem írom le mert azonnal megkapom hogy túl magasak. Nem instamodellt keresek, de bizonyos tulajdonságok fontosak nekem.
Képet már küldtem itt és nagyrészt pozitív visszajelzéseket kaptam, tehát azzal nem lehet gond valamint élőben is kaptam már pozitív visszajelzéseket. Így valószínűleg a személyiségem taszító, de ezt nem tudom megmondani ennyiből. Sajnos a nálam érdeklődő nők egyáltalán nem az eseteim így esélytelennek látom ennyi idősen a kölcsönös vonzalmon alapuló kapcsolatot. Ne gyertek azzal hogy fejlődjek, mert nincs hova.
Van aki ebbe már beletörődött és leadta az igényeit vagy berendezkedett a magányra?
Én is 40 körül kerestem társat, csak nőként. Az az igazság, hogy nem az elvárások a fő baj szerintem - általában - hanem az, hogy szűk a választék. Húszévesen még szinte mindenki szabad. 40 évesen már többnyire foglalt, családos. Aki épp "szabadult", az vagy egy jó darabig nem akar normál kapcsolatot (nőként így rengeteg levelet kaptam csak szex lehet-e témában férfiaktól) vagy nem is alkalmas rá, mert még meg van viselve a válás által. Aztán mikor az illető ezen túllesz... na kb ekkor érdemes vele kezdeni. És ugye még ne is a világ végén lakjon. Meg tetsszen is. Meg hasonló érdeklődési kör.
Szóval elég szűk a keresztmetszet, aki egyáltalán szóba jöhet. Nem lehetetlen - nekem végül sikerült, májusban volt az esküvőnk - de nem könnyű.
Köszönöm az értelmes választ, akkor ezek szerint mégsem lehetetlen, ha neked is sikerült.
Igen. Mert tűt kell keresni a szénakazalban. Mert hatalmas elvárás a hűség, igényesség, kémia, meg az, hogy szerelmes legyen belém.
Gyakorta vagyok megalkuvo is ez miatt, mert megbecsülöm már ha valaki csak ennyit is teljesit, akármilyen sz.r mellette élni más hibái miatt.
Mert tarskeresésnél lealáznak 100 an, szexre méltatnak csak másik 100 an, szeretőt kereső igenytelenek vannak megint 100 an, beszólnak, dick pickek repkednek, igenytelenek elhizottak parasztok, lelkileg ezt én gyakorta olyan szinten nem birom hogy komolyan mar vkit fel akartam kérni asszisztensnek hogy helyettem keressen társat szűrjön es aki helyes ertelmes egyedulállo azzal intézzen időpontokat nekem randira.
Ezen amugy még ma is gondolkodom hogy vkinek fizetnem kéne hogy helyettem szorja kifelé a szemét barmokat
#10:
"pár év alatt fel tudsz lépni havi 6-7 millióra. Az már olyan életszínvonalat enged meg neked majd, amire sok nő harap. Nem is kicsit."
Miért lenne jó a kérdezőnek ha a pénze miatt lennének vele a nők? Aki erre "harap" az annyit is ér. Gondolom a kérdező sem azt szeretné ha az életszínvonala miatt állnának szóba vele a nők.
Amúgy tudom, hogy leírtad, hogy ne kérdezzük, de milyen elvárásaid lehetnek amit senki nem tudott eddig "megugorni"?
Volt már valaki aki egyáltalán megközelítette az elvárásaidat?
Ha van a fejedben egy idealizált kép és azt nagyon nem tudod elengedni, akkor valóban nem lesz párod. Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy nagyon add alább az elvárásaidat, mert akkor tényleg nem lennél boldog.
Meg helyettem kezdjen neki csetelgetésbe, kiszedni az infokat hogy szeretőt meg lazát keres e ez is vagy nem, piás ittas tróger vagy drogos bulizós vagy nem. Es igy tovább kedves cuki érdeklodo nyitott kivancsi vicces beszélgetesek keretében.
Ha valakinek kellene munka irhat.mert lassan felregizek🤣
Ez most dicsekvés vagy panaszkodás volt? Ezek szerint rossz lehet népszerűnek lenni :D. Legyél ronda helyette, akkor nem lesznek ilyen gondjaid.
Az egzisztenciád elég.
Csak a fejed a jóképűséged marad hátra.
ha jóképű is vagy akkor vagy hülye vagy vagy kamuzol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!