Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26 éves férfiként milyen nőknél lehet még esélyem?
- 180cm magas
- Sportos, rendszeresen edző
- Jogsi VAN
- Egyetemre járt
- Több idegen nyelven folyékonyan beszélő
- Fizetés havi kb nettó 1.4 millió felett
- Nem veszekedős-balhézós
Ha a forróvérű tányérdobáló ordibálós latinos kapcsolatokat szereted akkor sajnos rossz hírem van. Ennek amúgy az oka, hogy nagyon veszekedős-ordibálós családban nőttem fel, így egy életre teljesen meggyűlöltem a piszticsáré veszekedéseket és mindig a különböző nézetű emberek összebékítése az elsődleges számomra.
Hátrányok:
- Rossz szelf-marketing (borzalmas, nem tudom eladni magam, így nem arulok el nagy titkot azzal, hogy a netes társkeresőkön kb nulla sikerem volt)
- Nagyon magas önbizalom
Ez azért hátrány, mert már eljutottam arra a szintre, hogy már senkinek és semminek sem kell bizonyítanom többet, így női szempontból nézve nagyon nehezen vagyok formálható az ő saját játszmázásgatásaik alapján, azaz nem bírnak ugráltatni mint egy kiskutyát, mert nem az állandó visszajelzések alapján tudom csak "valakinek" érezni magam.
"Mert edzés közben a szériák között valamivel el kell ütni az időt."
Észrevettétek, hogy majdnem mindenki ilyeneket mond?
"Zuckerberg épp kiment a slozira a tárgyalásunkról, addig ide írok, lol".
Ez a frissített verziója a 10 évvel ezelőtti 'van tévém, de csak MezzoTv-t nézek némán háttal'.
🤣🤣🤣
"Anyáddal laksz" "sikertelen vagy a társkeresésben" stb
Hát én szakadok 😆
Fogalmam sincs miket szedtek ti itt, de okvetlen adjatok belőle nekem is! Nagyon erős hallucinogén lehet. Majd ha június elsején megyünk a haverokkal Hágába fesztiválra akkor lehet kipróbáljuk majd mi is 😅
A gyakorira kiírt hasonló kérdésektől jönnek a flash-ek, ütősebb, mint bármelyik gomba.
Buddha b+ 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!