Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők ti ismerkednétek munkanélk...

Nők ti ismerkednétek munkanélküli pasival?

Figyelt kérdés
Vagy ez élből kizáró tényező?
jún. 30. 17:15
1 2 3 4 5 6
 1/56 anonim ***** válasza:
35%
Attól függ hány éves vagy?
jún. 30. 17:51
 2/56 A kérdező kommentje:
30+
jún. 30. 17:53
 3/56 anonim ***** válasza:
100%
És mióta vagy munkanélküli?
jún. 30. 17:54
 4/56 anonim ***** válasza:
77%

Mit számít hány éves? Akármikor munkanélkülivé válhat valaki.

Nálam attól függ mióta vagy munkanélküli, és mit teszel, hogy ne legyél az + amúgy mi a foglalkozásod/végzettséged, milyen munkakörökben, mennyi ideig dolgoztál.

Nagyon nem mindegy, hogy 30+-osan volt néhány hosszabb munkád, a legutóbbiból eljöttél és most pihensz, majd augusztustól keresel aktívan munkát, de amúgy egy kurrens szakmád/végzettséged/tapasztalatod van, vagy 30+-osan az elmúlt 10 évből 5-öt munka nélkül töltöttél.

jún. 30. 17:57
 5/56 A kérdező kommentje:

Én 2.5 éve.

A lényeg itt a munkanélküliség, persze ilyenkor jön a kérdés, akkor miből él az ember ugye. Ilyenkor nem kell semmi sötét dologra gondolni, ugye van az embernek félrerakott pénze (jó esetben), vagy olyan alkalmi munka ami jól fizet. Azért nem 100 milliós luxus cuccokra kell gondolni.

Én mondjuk a félrerakott pénzemből élek, de ismerek olyat aki amúgy munkanélküli, de 1-1 alkalmi melóval kitermeli azt amire szüksége van, csak nincs állandó munkahelye.

jún. 30. 17:58
 6/56 anonim ***** válasza:
72%
Nem, nem szeretem a link embereket.
jún. 30. 17:59
 7/56 A kérdező kommentje:

#4:

Ja piacképes szakmám van, jól tudnék vele keresni, vagyis fogok vele, csak jelenleg munkanélküli vagyok és nem is tervezek már másnak napi 8 órában dolgozni, mert más terveim vannak. 10 évet ledolgoztam megszakítás nélkül.

jún. 30. 18:00
 8/56 anonim ***** válasza:
82%
Nem
jún. 30. 18:06
 9/56 anonim ***** válasza:
22%
A te korodban egy férfinak már 1 millát kellene keresnie, hogy akarsz igy nő elé állni?
jún. 30. 18:08
 10/56 A kérdező kommentje:

#9:

Direkt nem akarok számokat mondani ismerkedés alatt, ne a pénzem miatt akarjon velem lenni.

Gondolhatod van elég félrerakott pénzem, ha jól megvagyok és nem tervezek másnak dolgozni. Viszont nem akarom, hogy az adott csaj a pénz miatt legyen velem.

jún. 30. 18:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Budapesti munkanélküli pasival ismerkednél?🤪

43 Éves vagyok. Pénzem nincs de mindig rádérek 🤣

Van aki ismerkedne velem?

Nincsen munkám egyenlőre, pénzem kevés, de van farkam és kész. :)

Van itt olyan lány akinek sok a szabadideje/munkanélküli és ismerkedne?

Mondjuk épp nincs munkája, vagy olyan a sulija, ami lazább, vagy épp "üres" éve van, ilyenek.. 18-27 közöttiek. Én: - 25 éves, - budapesti - 193 cm - barna hajú - zöld szemű - férfi vagyok. Többit privátban.

Férfiak! Ti ismerkednétek olyan nővel aki munkanélküli és nincsenek céljai az életében?

Megváltozhat szerintetek egy ilyen ember párkapcsolat hatására?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!