Nők ti ismerkednétek munkanélküli pasival?

válasza:Mit számít hány éves? Akármikor munkanélkülivé válhat valaki.
Nálam attól függ mióta vagy munkanélküli, és mit teszel, hogy ne legyél az + amúgy mi a foglalkozásod/végzettséged, milyen munkakörökben, mennyi ideig dolgoztál.
Nagyon nem mindegy, hogy 30+-osan volt néhány hosszabb munkád, a legutóbbiból eljöttél és most pihensz, majd augusztustól keresel aktívan munkát, de amúgy egy kurrens szakmád/végzettséged/tapasztalatod van, vagy 30+-osan az elmúlt 10 évből 5-öt munka nélkül töltöttél.
Én 2.5 éve.
A lényeg itt a munkanélküliség, persze ilyenkor jön a kérdés, akkor miből él az ember ugye. Ilyenkor nem kell semmi sötét dologra gondolni, ugye van az embernek félrerakott pénze (jó esetben), vagy olyan alkalmi munka ami jól fizet. Azért nem 100 milliós luxus cuccokra kell gondolni.
Én mondjuk a félrerakott pénzemből élek, de ismerek olyat aki amúgy munkanélküli, de 1-1 alkalmi melóval kitermeli azt amire szüksége van, csak nincs állandó munkahelye.
#4:
Ja piacképes szakmám van, jól tudnék vele keresni, vagyis fogok vele, csak jelenleg munkanélküli vagyok és nem is tervezek már másnak napi 8 órában dolgozni, mert más terveim vannak. 10 évet ledolgoztam megszakítás nélkül.

válasza:#9:
Direkt nem akarok számokat mondani ismerkedés alatt, ne a pénzem miatt akarjon velem lenni.
Gondolhatod van elég félrerakott pénzem, ha jól megvagyok és nem tervezek másnak dolgozni. Viszont nem akarom, hogy az adott csaj a pénz miatt legyen velem.
Kapcsolódó kérdések:
43 Éves vagyok. Pénzem nincs de mindig rádérek 🤣
Nincsen munkám egyenlőre, pénzem kevés, de van farkam és kész. :)
Mondjuk épp nincs munkája, vagy olyan a sulija, ami lazább, vagy épp "üres" éve van, ilyenek.. 18-27 közöttiek. Én: - 25 éves, - budapesti - 193 cm - barna hajú - zöld szemű - férfi vagyok. Többit privátban.
Megváltozhat szerintetek egy ilyen ember párkapcsolat hatására?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!