Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esély rá, hogy újra összejövök még az exemmel, akit én dobtam ki egy másik pasi miatt még régebben, de persze rossz döntés volt?
Még szerelmes voltam az előtte lévő exembe, akivel újra összejöttünk, de megint szakítottunk... Ez a srác meg annyira megbecsült és figyelmes volt velem, nem is ezt érdemelte volna, én voltam a hülye...
Nem vesztünk össze, nagyon ritkán beszélünk még. De nem tudom, érdemes-e ilyesmire gondolnom egyáltalán, hogy hátha lehet megint vele valami...
Nem tudom, de én fordított helyzetben megertenem, hogy ha valaki még az exet szereti, főleg mivel nincs mindig ilyen állapotban senki, marmint nekem sem van mindig szerelmi bánatom, most sincs jelenleg.
Nem voltunk sokat együtt, pár hónapot.De nyilván nem esett jól szegénynek.:(
Esély van rá, mert ha tényleg szeret téged ez a srác, akkor simán lehet, hogy lesz olyan hülye, hogy még egyszer összejön veled. A férfiakra azért gyakrabban jellemző, hogy elég nagy az önbecsülésük, hogy ne kövessenek el ilyen hibát, de sajnos a szerelem sok mindent képes felülírni.
Viszont azt gondolom, hogy nem kéne ezzel kínoznod, inkább lépj ki az életéből. Ha addig, míg vele voltál, végig az exedet szeretted, akkor most hirtelen mi változott? Mármint... rendben, szakítottatok, de ha ennyire szeretted, hogy egy másik pasi mellett se voltál képes elfelejteni, akkor most nyilván az újabb szakítás se törölte ki belőled az érzelmeket iránta. Vagy nálad csak így jönnek-mennek, egyik napról a másikra? Remélem, érted, mit akarok mondani.
Szerintem vagy az van, hogy még mindig azt a pasit szereted, akivel másodjára összejöttél, vagy nem szeretted te igazán egyiket sem. Az viszont egészen biztos, hogy ez a srác, akit te most vissza akarsz édesgetni magad mellé, ettől jobbat érdemel. Egyszer átvágtad, nem volt elég?? Hagyj magadnak időt, hogy tisztábban láss. Ha még esetleg 1-2 hónap után is ugyanígy érzel, akkor próbálkozz. Viszont én ahogy ezt elnézem, valószínűleg addigra te már mással leszel, mert így a leírásból eléggé kapcsolatfüggőnek látszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!