Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti az én helyzetemben, hogy szűrnétek ki, hogy valaki téged akar vagy a pénzed?
Van egy nagyon jól menő vállalkozásom.Volt egy nyolc évig tartó kapcsolatom aminek négy éve vége lett.Akkor még nem fejlődtem így fel a vállalkozással.Egy olyan helyen élek ahol a kisebb települések érik egymást és ismernek az emberek.Azóta,hogy egyedül vagyok,próbálkoztam két kapcsolattal,de nem ment.A volt párommal nem olyan rég,el kellett mennünk egy,hosszabb útra,vettem bizonyos dolgot a közös gyermeküknek és jött velem.Az autóban,ahogy mentünk felhozta a régi dolgokat,amikor fiatalok voltunk mennyit küzdöttünk egymásért,meg sokat beszélt róla,hogy emlékszel arra vagy erre ilyenek,és könnybe voltak a szemei.Amikor elhagyott nem ment olyan jól,és ahogy utaztunk elég hosszú út volt kisebb nagyobb településekkel,és sokan megnézték az autót és felháborodott rajta főleg amikor nők,hogy neked is csak a pénze miatt kellene,de én akkor is vele voltam amikor szegény volt.Vele nem szeretném újra kezdeni,és nem is fogom,meg van is valakije egy jó ideje.Amikor szegény voltam,nem foglalkoztak velem annyira a nők.De mostanra,mondjuk úgy rendesek velem.Nem tudom kiszűrni,hogy egy adott nő a pénzre megy vagy nem.Tudom,hogy nem minden nő,olyan de lássuk be bőven akad.Ti milyen taktikával derítenétek ki,mit akar?27 éves vagyok.
# 9
Tyű szóval légkondis, tempomatos , automataváltós kocsid van? Aztamindenit neki. Ettől még nem leszel gazdag. Szerintem akkor aggódj ezen, ha már milliomos leszel és mindezt úgy, hogy már dolgoznod sem kell, mert jön magától a bevétel. Egy max 5-8 milkás kocsitól meg egy vállalkozástól még nem leszel olyan gazdag, hogy rád hajtsanak a pénzéhes nők...Valószínűleg azért jobbfejek veled mostanában, mert nagyobb lett az önbizalmad.
#14-es.Lehet, hogy a pasareti luxusq*vak nem tepernenek a kerdezo utan,de a kerdezo valahol videken el,kisebb telepulesekkel korulveve.A helyi ABC eladojanak, vagy a postaskisasszonynak igenis, hogy jo parti lenne a kerdezo.
Az autojat meg lehet fikazni, de szerintem a GYK kozonsegenek nagy resze, magamat is beleertve,talan meg a kerekeket sem tudnank megvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!