Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Évekig küszködtem a nőkkel, akartam kapcsolatot, mindent megtettem érte, de még randevúra sem jöttek el velem, mert 165cm vagyok. Tényleg csak ez számít a nőknek? (hozzám illőkkel próbálkoztam természetesen)
Én sem szívesen jöttem volna össze 165 cm-es vagy az alatti pasival. 172 centi vagyok, és nagyon gyakran hordok magassarkút, amiben már 180 is vagyok.
Szerencsére a barátom 188 centi magas.
(Amúgy elég lett volna nekem annyi, ha velem kb. egymagas a választottam, nem volt ilyen kikötésem, hogy 180-nál kezdődik a férfi.)
Triste Corazon!
:D Olyan buta vagy, mint egy marék tehéntrágya.
Én meg valószínűleg, biztos csak magam mellé képzeltem a barátnőimet igaz? :D
Attól hogy te esetleg melléfogtál és nem jött össze neked senki, attól még nem ez a helyzet.
Te csak így látod, mert nem sikerült neked. Szűk látókörű vagy és pesszimista.
Triste Corazon!
Szégyelld magad, amiért privátban azt írtad hogy :
"anyádat b.@sszd szájba te hazug ge.c.i"
Ha ezt élőben adnád elő, pépesre verném az agyadat a helyszínen. Tisztelj másokat, mielőtt ki nem tapossák a beledet.
Ezért nem lesz senkid, mert negatívan állsz a dolgokhoz. Majd a saját nyomorodban fogsz megfulladni, vagy más keze által.
De te honnan tudod, hogy a magasságod miatt sajnáltak le? Gondolatolvasó vagy?
Ami azt illeti, és sokkal magasabb pasit se karok, nekem az tetszik, ha valaki hozzám hasonló magasságú, plusz-mínusz néhány centi. Ha egy pasi nagyon magas, nos ez biztos sokaknak bejön tényleg, de én olyankor utálok beszélgetéskor ránézni, kicsavarosik a nyakam. 173 cm vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!