Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Léteznek a mai világban még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek a mai világban még igazi férfiak?

Figyelt kérdés

Egyre inkább úgy érzem, hogy én a kutyám társaságában szeretnék megöregedni, mert senkire sem lehet számítani, folyton csak kisfiúkkal találkozom, és máshol is ezt látom.

Nem vagyok én sem tökéletes, de azért ez már tényleg egy vicc, ami manapság megy.

Kezdjük ott, hogy a nőnek kell felszednie a pasit, mert lusták/félnek odamenni (mintha a lányok nem tartanának a visszautasítástól, de mindegy), és az egyetlen kivétel, amikor egy srác kezdeményez, az a helyzet, amikor fel akar szedni egy menetre... Nekem egyik típusra sincs szükségem. Nem arról van szó, hogy nem kezdeményezhet egy nő, de nem így, hanem jelekkel, és egy normális pasi igenis elmeri hívni randira.

A másik kedvencem, amikor egy srác vagy irtó félénk, és meg se mer szólalni, folyton nekem kell őt szórakoztatnom, vagy pedig a másik véglet, túl magabiztos, és szörnyen beképzelt, vagy pedig még buta és bunkó is.

A nőcsábászokra sem vágyom, akik csak szórakoznak mindenkivel, de aki meg nem az, azok meg folyton rám akaszkodnak, levegőhöz sem hagynak jutni, és még unalmasak is sok esetben, mert semmilyen témájuk nincsen.

Kapcsolaton belül is katasztrófa a helyzet, mert mindent a nőtől várnak el, már azt is, hogy fizessen helyettük mindent, mert ők a szüleikkel élnek, nincs is kb. keresetük, főzzön-mosson rájuk, takarítson, ők meg csak henyélnek... Ja, és persze a nő őrizze meg az alakját, de ők elhízhatnak nyugodtan... Sokan a problémákat sem tudják megbeszélni, magukba fojtják, vagy azonnal máshol keresnek vigaszt.

Nyilván vannak kivételek is, de nem tudom, hogy hol... Külsőtől függetlenül mindig ezt tapasztaltam eddig. Soha semmi udvariasság, lovagiasság (nyáladzás nélkül), semmi férfiasság senkiben... Borzalom.

2016. jún. 23. 13:37
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
77%

En peldaul sose ertetttem azt hogy miert olyan tragedia ha egy no szolitja le a pasit?! Leesne az aranygyuru az ujjadrol?

Sot en jobban is szeretem azt ha en megyek oda, es nem ok hozzam. Elegem van a sok bunkobol akik csak szexre mennek, meg nyaliznak sokkal jobb az ha en valasztom ki a nekem megfelelot vagy szimpatikusat.

2016. jún. 23. 14:10
 12/33 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
69%
El se tudom kepzelni hány 100 pasi hízott el melletted kapcsolatban. Hogy ennyire jó a statisztikád. :D
2016. jún. 23. 14:10
 13/33 anonim ***** válasza:
Erika! Arra mondjuk kíváncsi lennék hogy pontosan hogy csinálod! :)
2016. jún. 23. 14:14
 14/33 anonim ***** válasza:
15%
Vannak kivételek,csak tudnod kell neked is,hogy kit keresel!Én pl úgy konkrétan nem keresek pasit,az ismerkedést nem zárom ki ugyan,de nem a pasi szerzés a célom.Bár jó lenne ha lenne tényleg olyan,aki passzol hozzám.Én azt nem tudom felfogni,hogy összebarátkoztam egy pasival,haverok,barátok vagyunk,de mégis nyomul,holott ezerszer megmondtam,hogy nem akarok tőle mást csak barátságot!Miért nem képes megérteni?! Holott határozottan közöltem vele.Amúgy a többség el van b.aszva nők,férfiak egyaránt,követik a divatot,flegmák,beképzeltek,értéktelenek...De vannak rendesek is,ne add fel! ;)
2016. jún. 23. 14:20
 15/33 anonim ***** válasza:
Igen. De nehéz megtalálni őket. Ahogy bármilyen "igazi" embert. :/
2016. jún. 23. 14:25
 16/33 anonim ***** válasza:
#14 Ő viszont nem csak barátságot szeretne tőled. Ha ez zavar, akkor ne keresd többet. Ennyi!
2016. jún. 23. 14:34
 17/33 Blade Bone ***** válasza:
100%
Ha odamegyek hozzád az a baj, ha nem megyek oda hozzád, akkor meg az a baj, ha udvarias vagyok hozzád az a baj, ha bunkó vagyok veled, akkor meg az a baj, ha trabantral megyek érted az a baj, ha BMW-vel megyek, az nem baj, de akkor is van más baj... :D
2016. jún. 23. 14:51
 18/33 anonim ***** válasza:

16-os válaszolónak!

Azt mondta,hogy tudomásul vette,hogy csak barátok vagyunk,meg örül is neki meg stb.De aztán elkezd bókolgatni,úgy mintha ismerkedni akarna.Amúgy a bókolás ok,azt megköszönöm,de néha átlép egy határt.Meg felhozza mindig,hogy minek voltam egy bizonyos pasival,amihez semmi köze,mert már lezártam az ügyet.Csak azért írtam le,hogy lásd mi a helyzet.

2016. jún. 23. 14:58
 19/33 anonim ***** válasza:
63%
A röpképtelen sisakos kazuár az őserdő egyik legérdekesebb madara. Kihegyezett fekete tollai, arcának és nyakának különleges kék bőre, élénkvörös toroklebernyegei, s a fején bukósisakként meredező szarubúbja bizarr külsőt kölcsönöz neki. Emellett félelmetes is, mert erős lábaival fájdalmas rúgásokat tud kimérni, amit még veszélyesebbé tesznek lábujjának tőrszerű karmai, a madár viselkedése pedig ugyancsak illik fegyverzetéhez. Ha egy kazuárt sarokba szorítanak, akkor az támadni fog. Egymással szemben sem sokkal figyelmesebbek: szívesebben vannak egyedül, és elijesztik, messze üldözik az idegent. Van azonban a hímeknek egy gyengéd oldaluk is: amikor a nőstény lerakta a tojásait, a hím útjára engedi, hogy új párt keressen magának, és ő kotlik tovább a tojásokon hét héten keresztül, amely idő alatt enni vagy inni szinte alig hagyja el a fészket. Aztán szeretettel gondoskodik a fiókákról akár egy évig is, tollai alá veszi őket, megmutatja nekik, mi az ami ehető, sőt nagyobb gyümölcsöket falatnyi darabokra aprítja. A hím mindenkor éberen figyel a veszélyre, és elüldözi a ragadozókat. Ám ennek a gyengéd szülői gondoskodásnak is véget kell érnie valamikor. Amikor a fiatalok már körülbelül egyévesek, apjuk újra a régi lesz, agresszívvá válik utódaival szemben, és elüldözi őket az erdőbe.
2016. jún. 23. 15:08
 20/33 Szergej55 ***** válasza:
67%
Macskát is vegyél!
2016. jún. 23. 15:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!