Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szörnyen átlagos és unalmas vagyok, tényleg felejtsem
el az ismerkedést?
Figyelt kérdés
Néha elhivnak randizni, és azt mondják, tetszem nekik, de sose lesz egyikbol se semmi, és tudom, hogy azért, mert semmi érdekes és izgalmas nincs bennem. Lehet ezen változtatni valahogy? Sajnos otthonülős típus vagyok, nem szeretek társaságba sem jarni.
Inkább az lehet a háttérben, hogy passzív vagy és azt a jelet olvassa ki belőled az adott személy, hogy nem érdekel téged.
2016. jún. 27. 11:29
12/20 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem vagyok passzív.
2016. jún. 27. 11:29
13/20 anonim válasza:
Kamu a kérdés. A kérdező férfi.
2016. jún. 27. 11:32
14/20 anonim válasza:
# 12
Vagy csak belülről nem tűnsz annak. Sokan esnek a hibába és emiatt más tulajdonságuknak nyilvánítják a sikertelenséget.
2016. jún. 27. 11:37
15/20 A kérdező kommentje:
Nem vagyok férfi, csak egy túl átlagos lány, aki senkinek sem kell.
2016. jún. 27. 11:37
16/20 anonim válasza:
"Nem vagyok férfi, csak egy túl átlagos lány, aki senkinek sem kell."
Brühüm-brühüm, hiszen..hiszen ez nem is igaz!
Olvass vissza a válaszok között.:)
Cheers.
2016. jún. 27. 12:09
17/20 Titusztitusz válasza:
Nade kérdező...Amennyiben TESTI ÉRTELEMBEN bejön egy nő egy palinak, úgy az olyan pali a legkevésbé sem szokott foglalkozni azzal, hogy a vele randizó nő unalmas-e, avagy sem...Szóval ha lagymatagok irányodban a férfiak, akkor az nem azért lehet, mert "unalmas vagy", hanem azért, mert külsőre nem jössz be nekik...Viszont MEGFELELŐ ÖLTÖZKÖDÉSSEL, nagyságrendeket lehet mindig javítani egy nő külső megjelenésén...Szóval szerintem próbáld meg átgondolni az eddigi öltözködési stílusodat...
2016. jún. 27. 12:19
18/20 anonim válasza:
Az a gond az ilyen nőkkel, hogy ha lenne is érdeklődő irántuk, akár itt is, egyből elkezdenének szabatkozni, hogy ők nem ismerkednek neten, tehát meg sem adják általában maguknak az esélyt a kapcsolatfelvételre, hogy aztán létrejöhessen egy személyes találkozó, amiből még akár kapcsolat is lehet. Ennek a legfőbb oka, hogy olyan határzott idealizmus uralkodik a legtöbb fejben, ha egy kicsit is eltér a szituáció, egyén stílusa, típusa, akkor már kudarcként könyvelik el azt. Szóval legyél nyitottabb!
2016. jún. 27. 12:31
19/20 anonim válasza:
okés szörnyen unalmas vagy, de valamit csak csinálsz...
munka, tanulás, hobbi...
mit keresel egy kapcsolatban? mit adnál egy kapcsolatban? voltál már kapcsolatban? hogyan képzeled el?
23F
2016. jún. 27. 13:46
20/20 A kérdező kommentje:
Randizni el szoktak néha hívni, és ismertek előtte látásból, pl. az egyetemről, tehát ismerik a külsőmet. Úgyhogy nem ez a gond.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!