Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem is tudom, milyen kérdés tehetnék fel erre?
Nincs kapcsolatom, nem volt, komoly hosszútávú kapcsolatom.
Csak ilyen pár hónapos napos hetes.
Mindig olyanba szerettem bele akit nem lehetett elérni és elmúlt az idő.... az a baj, hogy ezt már nem lehet bepótolni.
Kedveltem az idősebb nőket, mert komolyabbak voltak és meg lehetett bennük bízni, legalábbis ezt gondoltam, de nem jött össze egy se.
Igazából nem tudom, hogy mit akarok, szeretnék kapcsolatot, de nem tudok megbízni, nem merek megbízni, mert voltak olyan rövidebb kapcsolataim, amikor is az elején még úgymond jártunk, aztán a csaj elment buliba és ott mással csókolózott. Közben meg így szeret meg úgy szeret, de találkoztunk amikor csak tudtunk.
Meg az a helyzet, hogy a lakásom sem egy palota, meg van pincém, hegyem ahol dolgozni is kell. Van egy csaj aki bejönne meg vidéken is lakik, de közben meg van neki pasija. Látom, hogy tetszettem neki, de eltöketlenkedtem. Igazából nem akartam így megszerezni, mert tuti, hogy én is így jártam volna vele, idővel..
Meg nem vagyok valami poénos, teljesen beszürkültem, megrohadtam az évek alatt.
Meg nem is igen jártam el sehova sem, nincs semmi alap, élmény amiről beszélni tudnék, meg egy barátom van...
Megváltozni sem fogok már.
Meg azt gondolom a nőkről, hogy hú de okos meg művel, nekem meg nincs semmi egzisztenciám, de mikor valakivel beszélgetek látom, hogy nem is olyan nagy durranás, hgy mekkora elvárásokkal ruházom fel őket.
Hűha...a baj nem kicsi!
Akkor most mit is szeretnél tőlünk?
Nahh leírtál néhány dolgot. Leírom újra ezeket, kicsit más szemszögből és megvilágításból.
1. Nem volt komoly kapcsolatom, csak pár hetesek, hónaposak.
Várok az igazira. Majd jön egy lány, akivel minden más lesz. Mégis több tapasztalatom van, mint az emberek nagy százalékának.
2. Még bizonytalan vagyok, hogy mit is szeretnék. Majd körvonalazódik idővel. Addig fejlesztem magam. A hobbijaimnak élek, gyűjtök egy kis élettapasztalatot. Nincs olyan, az életemben egyelőre, akibe reménytelenül szerelmes lennék, így könnyebb megélni a dolgokat, mert magamra koncentrálhatok.
3. Van egy lány, akinek talán bejövök, és aki nekem is tetszik. Neki van barátja, ezért nem léptem. Büszke vagyok rá, hogy tudtam magamon uralkodni, és tisztességes tudtam maradni ebben az elcseszett világban. Jelenleg van barátja, de ez is bármikor változhat. És akkor készen kell állnom, ha őt akarom.
4. Van egy lakásom. Nem a legfényűzőbb, de van saját! Sok ember még ezt sem mondhatja el magáról. Kicsit csinosítom majd lassan de biztosan az évek során, hogy otthonosabb, és melegebb kuckóvá váljon.
5. Van egy pincém. Ugyan dolgozni kell, de ha nincs kedvem hozzá, akkor kiadhatom egy szomszédos boros gazdának akár, hogy használja a földet. Miközben marad nekem a pince, ahova néha elvonulhatok a világ elől.
6. Van egy jó barátom. Inkább legyen egy, akire mindig, minden körülmények között lehet számítani, mint tíz, akik közül egyikre sem lehet.
7. Nem nagyon jártam el sehova az évek alatt, de előttem van a jövő, szerezhetek új élményeket és tapasztalatokat, ismerkedhetek új emberekkel, így lesznek élményeim, visszatér belém kicsit az élet, és idővel a poénkodásra is képes leszek. És ki tudja. Talán így ismerem meg majd életem párját.
Próbálj inkább így viszonyulni a dolgokhoz!
Meg még mindig adok mások véleményére és olyan rossz, hogy mindig azon gondolkozok, hogy most mások mit gondolnak rólam. Nem tudok laza lenni, mikor nővel vagyok, vagyis olyannal aki tetszik nekem és próbálom meghódítani. Sima lámpaláz, egyszerűen, hiába nem akarom, akkor is jön.
4 esre.
1:Egyáltalán nincs tapasztalatom, ha lenne akkor lett volna már komoly kapcsolatom. Kihagytam ezeket a tapasztalati szerzéseket a sulis években.
3: Nem várok rá mert értelmetlen lenne, már tapasztaltam ilyet, meg csak szimpatikus nekem.
4: az a lakás lelakott felkellene újítani, de kéne ehhez pénz, ha hitelt veszel fel, lehet, hogy fél év múlva nem lesz munkahelyem és akkor megszívtam, mert nem olyan egyszerű másik állást találni. legalábbis itt ahol lakok.
Ha volt egy kis plusz pénzem, azt mindig elvitte valami, nemrég apám meghalt.
5: Ha akarod, ha nem muszáj megcsinálni a munkát a hegyen, és nincsen szőlőm.
7: süket vagyok, vagyis rossz a hallásom, nagyot hallok, és mindig vissza kell kérdezni, hogy mit is mondtak, nem hallom nem értem a poénokat, nem tudom lereagálni.
kellene hallókészülék, de az is pénz, a baj az, hogy más fontosabb dologra kell költeni.
Igazából sz@.t se ér az életem, elmegyek dolgozni, majd hétvégén elmegyek a hegyre melózni, meg itthon a kerti munkákat megcsinálni. Szabadidő nuku pénz nuku.
Később már annyira rossz lesz a hallásom, hogy nem dolgozhatok sehol sem, max esetleg valami irodai munka de az sem biztos. külföld nem biztos, hogy felvesznek így.
Anyám miatt meg most nem lenne jó..
Szóval ku..a jó egy jövőkép.....
Nemrég jöttünk egyenesbe, hogy volt mindenkinek munkája, meg jól ment egy ideig, és erre tessék visszaestünk a gödörbe, amiből nagy nehezen kimásztam nemrég....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!