Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyes nők miért viselkednek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes nők miért viselkednek így? Mi ennek az oka?

Figyelt kérdés

Van egy a vége felé járó párkapcsolatuk,közben elkezdenek ismerkedni,találkozgatni fiúkkal/férfiakkal és csak akkor szakítanak a barátjukkal,ha a másik kapcsolat már biztos.

Miért nem szakítanak először és aztán kezdenek ismerkedni?Vagy csak egyszerűen ennyire gerinctelenek?

2016. jún. 29. 21:28
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hallottál már arról, hogy valaki kapcsolatfüggő? Olvassál utána...:)
2016. jún. 29. 21:30
 2/10 A kérdező kommentje:
De ennyire? :D
2016. jún. 29. 21:31
 3/10 anonim ***** válasza:
Mindenki más, szerintem simán lehet, hogy valaki ennyire kapcsolatfüggő.
2016. jún. 29. 21:33
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Éppen azért nem szakítanak korábban, mert biztosra akarnak menni. Ez a legkönnyebb megoldás, hiszen már egy biztos kapcsolat várja őket, de addig még a rosszul működő kapcsolatból is megpróbálnak profitálni. Végül is igen, lehet gerinctelenségnek mondani, voltaképpen akár még megcsalásközeli állapotnak is, hiszen a régi kapcsolatuk még nincs lezárva. Akit egy ilyen nő elhagy, az tegye össze a két kezét, hogy megszabadult tőle.
2016. jún. 29. 21:37
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Ha találnak egy jobbat, akkor lecserélnek. Így szokták csinálni a nők.
2016. jún. 29. 21:47
 6/10 anonim ***** válasza:
40%
A nők mind kapcsolatfüggők, kivétel azok, akik hosszabb távon nem akarnak párkapcsolatot. Számtalan nő taktikázik így, nehogy egy pillanatra is egyedülállók legyenek, mert az kínos ám a barátnők előtt. Szánalom. Egy deka független nőt nem találni sehol.
2016. jún. 29. 22:16
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

ez a pasiknál gyakoribb

a nők gyakrabban szakitanak ezért szoktak a mai életképtelen kisfiúk sirógörcsöt kapni

2016. jún. 29. 22:26
 8/10 anonim ***** válasza:

Pasikba is van ilyen,nyugodj meg.

Társfügőség lehet pl az oka ahogy írták. Én kb egy éve fügetlen vagyok. 3honapja sexkapcsolatom van.

2016. jún. 29. 22:33
 9/10 anonim ***** válasza:
egyes pasik is pont ilyenek :/
2016. jún. 30. 04:24
 10/10 anonim ***** válasza:

Azt mondják, hogy a nők olyanok, mint a majmok. Nem engedik el az egyik liánt, amíg nincs meg a másik. Én magammal kapcsolatban teljesen egyet értek ezzel. Nem tudok egyedül lenni. Nem tudom elfelejteni az egyiket, amíg nincs meg a másik. DE sosem csalok! Sosem hazudok vagy tévesztek meg senkit! Szakítok az elsővel, csak a gondolataim vannak vele, esetleg hagyom, hogy visszajárjon még, amíg nincs másik, és azonnal befejezem, amint megvan az új.

Amúgy, ez szerintem nem csak a nőkre jellemző. Pasik is sűrűn elvannak otthon a langyosban, amíg a nő ki nem teszi őket megcsalás vagy egyéb miatt. Az szerintem rosszabb.

2016. jún. 30. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!