Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne idősebbnek, legalább annyinak kinézni mint amennyi vagyok tényleg?
Figyelt kérdés
40 éves vagyok, de lányos alkatom van, csinos vagyok, fiatalosan öltözök, sportolok, de már nagyon kezd zavarni, hogy mindig a fiatal 30 éves pasik találnak meg, és nem hiszik el mikor mondom, hogy mennyi vagyok.2016. jún. 30. 15:49
1/8 anonim válasza:
Legtöbb nő arra vágyik, hogy 10 évvel fiatalabbnak tűnjön, te viszont idősebbnek akarsz kinézni. :D
2/8 anonim válasza:
Az én anyám 53 évesen néz ki 30-nak :D
Én örülök, hogy rám is ez a sors vár, és anyum sem bánja. A vőlegénye meg végképp nem :)
3/8 anonim válasza:
Örülj neki. :) Vagy idősebb párt szeretnél? Szerintem ők is szeretik az ilyen nőket. :)
4/8 Sunshinedoll válasza:
Égesd szét magad a szoláriumban :D
5/8 anonim válasza:
Örülj neki. Hidd el, az 50 éveseknek is tetszenek a 30 éves nők.. szóval majd megtalálnak ők is.
6/8 A kérdező kommentje:
Nem járok szoláriumba.. de lehet kéne.
Ha nem is túl idősebb párt, de nagyjából velem egykorút:-)
2016. jún. 30. 16:00
7/8 anonim válasza:
mi baj a 30-as pasikkal?
én 23 vagyok, de nekem meg a 30-40 korú nők jönnek be, nekik meg minimum egy idős pár kell... de miért?
nincs is jobb egy jó milfnél ;)
8/8 A kérdező kommentje:
Nem szex partnerre gondoltam. 😊
2016. jún. 30. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!