Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért zavarja a nőket, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavarja a nőket, ha nem egyedül, hanem lakótárssal lakom albérletben, bár két külön szobában?

Figyelt kérdés
Valamelyik azt mondta, h zavarja. Persze azt nem érti, hogy nem mindegy, hogy én egyedül fizetem a 90 ezer ft-os bérleti díjat, és a fele fizetésem odavész, vagy közösen 45-45 ezret fizetünk. Miért ilyen érthetetlenek? Inkább gatyásodjon le a férfi?
2016. júl. 18. 11:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
67%
Mert a nők elvárják, hogy sokat keress, márpedig aki nem tud egyedül fenntartani egy albérletet, az nem keres sokat.
2016. júl. 18. 12:01
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, miféle a lakótárs, de pl. ha nem elég rendes, akkor nem biztos, hogy egy nőnek lesz kedve mosogatni utána, ha enni akar, súrolni a kádat, ha fürdeni akar stb.

A másik, hogy ideig-óráig elmegy, hogy csak egy szoba az élettér, de egy idő után azért idegesítő, hogy nem lehet bármikor kufircolni a konyhaasztalon akár, mert ott egy idegen a lakásban.

A harmadik, hogy ha ennyire spúr vagy a lakással, az élet más területein is az lehetsz, és a nők azt sem szeretik. Egy nővel lovagiasan kell bánni, gyorsan lekopnak, ha nem fizeted ki a kávéjukat egy randin.

2016. júl. 18. 12:05
 13/21 A kérdező kommentje:
Ha az ember kap mondjuk 180 ezer ft-ot (kisvárosban nem rossz, fővárosban épp elég), akkor abból 90 et költsön el egyedüli bérleti díjra, mert a nőnek ez az igénye?
2016. júl. 18. 12:07
 14/21 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna, de nekem saját lakásom is van, gondolom, akikkel eddig dolgod volt, az zavarhatta őket, hogy nem lehettek úgy igazán kettesben. Milyen a lakótársad? Mennyire van tekintettel arra, hogy ne legyen útban adott esetben?
2016. júl. 18. 12:08
 15/21 A kérdező kommentje:
Legtöbbször ott van, de a másik szobában. Nem jön át kopogás nélkül. Tisztelettudó.
2016. júl. 18. 12:14
 16/21 anonim ***** válasza:

És mennyire tipikus agglegénylakást tartotok fenn? Például rend, tisztaság, szagok...

Lehet, hogy kifogtál olyan nőket, akik elvárják a kész dolgokat, és csak bele akarnak ülni, lehet, hogy olyanokat fogtál ki, akik szégyenlősebbek, feszélyezve érzik magukat, ha mást is kerülgetni kell, mint pl. apám, az is lehet, hogy olyan nőkkel volt doglod, akiknek az jött le az albérletet látva, hogy abszolút más módon tartjátok karban a környezeteteket, és ez zavarta őket. Én nem tudom. Lehet, hogy a lakótárs csak ürügy, de lehet, hogy valódi problémaforrás.

Azért ha valakivel komolyabb alakulna, feladnád az albérletet, hogy összeköltözzetek külön?

2016. júl. 18. 12:20
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Ennek egyértelműnek kéne lennie, nem tudom, mit nem értesz rajta. Amíg nem csak ketten vagytok, hanem hárman, addig sosem lesztek igazán otthon, egy csomó mindent nem csinálhattok természetesen. Szinte minden helyzetet befolyásol, ha valaki még ott van a lákásban rajtatok kívül. Én éltem így is, úgy is, és összehasonlíthatatlanul jobb kettesben.

Az anyagi oldala persze érthető. Én is egy barátommal laktam, amíg össze nem költöztünk a barátnőmmel, mert én sem fizettem volna egyedül albérletet. De attól még zavart engem is.

2016. júl. 18. 12:27
 18/21 anonim ***** válasza:
68%

Mert nem otthonos azért,nincsen privát életetek.

Igazuk van extrém gáz ha 29 évesen együtt laksz másokkal,ehhez ne várd,hogy a nő aszisztáljon más fingját szagolgatni plusz gondolom nem patyolat rend van nálatok.

2016. júl. 18. 12:32
 19/21 anonim ***** válasza:

Kisvárosban 90 ezer? Nekem tesóm megyei jogú városban lakik 50 ezerért és még nagy is neki egyedül a lakás 2 szobával. Előző helyen 40-et fizetett... Szóval érdemesebb lenne jobban körülnézni.

Ha nővel laksz együtt akkor gondolom te is ki tudod találni, hogy mi a baj.

Ha meg férfival laksz együtt... Hát... Tudom, itt mindig mindenki nagyon rendes, tökéletes és intelligens úriember de az az igazság, hogy a férfiak többsége, ha összeszabadul akkor kritikán alul viselkedik. Rendetlenség, bunkóság, túlzott lazaság... Elég kiábrándító ha romantikázni akarsz és a szomszéd szobában meg ott büfög a meccs előtt a haver, aki a nőnek vadidegen. Nem lehet előtte relaxálni, folyton figyelni kell, hogy mi van rajtad, hogy mászkálsz, mennyire vagy hangos, mit csinálsz stb. Hát nem egy ideális környezet.

2016. júl. 18. 15:14
 20/21 A kérdező kommentje:
No,akkor ne lakjak albérletben? Ha van rendes párom, akkor összeköltözök vele. De nem 1-2-3 hét után. Nem lenne túl korai? Addig meg hol legyünk együtt? Ne szexeljünk?
2016. júl. 18. 17:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!