Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora az esélye, hogy egy nő szingli?
Lány vagyok. 50% az esély hogy szingli.
De ha szingli lennék és "csak úgy" megszólitana valaki az utcán lekoptatnám...
Őszintén, az én baráti körömben lévő nők közül, talán! egyet tudnék mondani, aki most szingli. De, már őt is fűzi valaki.
A férfiak közül is mindenkinek van párja, pedig az én baráti körömben szakmunkástól kezdve a közalkalmazotton át a mérnökig/ügyvédig bezárólag sokféle ember van.
Vannak köztük kiemelkedően szépek és átlagos, sőt kifejezetten kövér férfiak és csúnyábbnak mondott nők is vannak. Gazdagabbak és szegényebbek is.
De, egy közös bennük!
Közvetlenek és sokszor járnak társaságba és sokszor mennek el hétvégente programokra, sport klubba járnak vagy olyan elfoglaltságuk van, amik által sok új embert ismerhetnek meg.
Ezért nem szingli a többség. Ismerkednek, ez a lényeg.
A gép mögül, senki ne várja a csodát. Egy személyes ismerkedésnek (bármilyen helyen) sokkal több pozitív végkifejlete van.
Tapsztalat!
Ha átlagos a külsőd, vagy kicsit közel van a jóképűhöz, nem vagy kigyúrva, még nincs saját lakásod, illetve autód sincs/vagy túl olcsó a verdád, akkor azt mondja a nő, hogy van barátja (hiába szingli).
Ellenkező esetben rögtön lehet szó randiról, ha szingli.
Mondjuk 50% ?
Milyen ez a kérdés?
Több az esélyetek mint nekünk férfiaknak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!