Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit lehet tenni, ha nem megy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni, ha nem megy a csajozás?

Figyelt kérdés

22 éves srác vagyok és nincsen, nem is volt még barátnőm.

Idén több lánynál is próbálkoztam, de az egyik inkább elment egy alkesszel és a nyáron már költözik is ki hozzá és teljesen behódolt Neki 3 hónapos együtt lét után...

Hétfőn ráírtam Facebookon is egy lányra, megkérdezte hány éves vagyok, erre nem írt semmit, letiltott. Kb. 17 éves lehet, de ezt már nem sikerült megtudni.

Több helyen próbálkoztam, társkeresők, Facebook és semmi. Személyes ismerkedésre nem sok lehetőségem van.

Tettem már fel ide is kérdést a kinézetemről és azt mondták, hogy nem vagyok egy rossz kinézetű pasi... kezdem azt hinni, hogy ez kamu, mert a kérdés elején említett alkeszre meg buknak a nők, ki is kezdenek vele, felém még sosem nyitott egy lány sem.

Mit lehet tenni? (A feladást hagyjuk!)

2017. máj. 11. 19:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
..."mert a kérdés elején említett alkeszre meg buknak a nők, ki is kezdenek vele..." Mondtam én mindig is,hogy elég ha valaki jól néz ki, máris bejön a nőknek, mindegy,hogy alkesz, vagy egy drogos senki házi tróger, elég ha jól néz ki, lesz nője, most lehet mondani,hogy azok a nők olyanok is, de a nyakam rá,hogy a magukat nagyon intelligens, céltudatos nők is megfordulnak egy szer-kétszer egy ilyen fickónak az ágyában. Ennyit a "fejleszd a személyiségedet!" tanácsról. Semmit nem ér. Egy átlagos vagy ép hogy átlagos külsejű férfi fejlesztheti a személyiségét,ahogy csak akarja, le sem fogják sz.rni a nők, max. barátzónába beteszik jó esetben. Mondjuk ebben semmi újdonság nincs számomra, ezzel tisztában voltam már kb. magzat koromban, ha nem zigótaként.
2017. máj. 11. 21:59
 12/22 anonim ***** válasza:
Akkor fejleszd a külsődet, b^szki. :D
2017. máj. 11. 22:03
 13/22 anonim ***** válasza:
Azt nem lehet, ha az arcforma egy rakás vonat alá rúgandó f.os,akkor azzal nem lehet mit kezdeni, se más frizurával,se semmivel, ez tény és való. Gyúrás edzés megint nem ér semmit, mert rajtam kívül edz még vagy 153435 férfi, akik jó képűek, tehát megint semmi esély.
2017. máj. 11. 22:21
 14/22 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem a stílusoddal van valami gáz. Egy normális emberi kommunikációra képes pasi nem igaz, hogy nem talál csajt minden ujjára. Igaz, ehhez kicsit kéne tanulni a csajokról, de sajnálatos módon ezt meg csak tőlük lehet...
2017. máj. 11. 22:33
 15/22 anonim ***** válasza:
Akkor plasztikai műtét (igaz, hogy nem láttam min. öt éve olyan férfit, akinek tényleg szüksége lett volna rá, de biztos te vagy a kivétel).
2017. máj. 11. 22:46
 16/22 Szergej55 ***** válasza:
A csajoknál nem annyira a külső számít az első szikrához sem, mint nekünk. A nagydumás rosszarcok, akiknek bármikor lehet nőjük, nem éppen George Clooney külsejével vetekszenek, mivel nem ez a fontos. A fellépésed, a gesztusaid akkor is lehetnek vesztes jeleket sugallók, ha egyébként jóképű vagy, a kettő nem zárja ki egymást. A netes társkeresőt pedig tényleg hanyagold, ott 1000-ből 1 jön össze.
2017. máj. 11. 23:19
 17/22 anonim ***** válasza:
Miquel! Te könnyen beszélsz,zenész voltál,arra eleve buknak a nők, a másik meg egy válaszodban írtad valwmikor,hogy megláttál egy nőt, rámosolyogtál, ő vissza,aztán ennyi kellett a dologhoz,valami fenékkel kapcsolatos kérdésnél volt ilyesmi válaszod,ha jól emlékszem. Gondolom nem vagy egy ronda férfi,mert ha az lennél,akkor nem igen mosolygott vissza a nő. Erről ennyit! Ha valaki,mint pl.én nem tud fizikai vonzalmat kelteni egy nőben,akkor b..hatja a személyiség fejlesztést,kommunikációt.
2017. máj. 12. 14:25
 18/22 anonim ***** válasza:

Véletlenül sem azért nem mosolyognak vissza, mert sugárzik rólad az önsajnálat.

Ajánlok minden srácnak, aki a külseje miatt panaszkodik, egy kísérletet: építsetek ki egy baráti társaságot, férfiak-nők vegyesen (ugye ehhez nem kell előnyös külső, barátkozásról beszélek), legyetek kezdeményezőek a csoportban, adjatok mindenkinek értéket, beszélgessetek a csajokkal flörtölve (de nem nyomulósan), építsetek ki egy olyan életstílust, amit igazán élveztek. Ha ezek után sem lesz legalább egy nőtök, gyertek vissza és dörgöljétek az orrunk alá, hogy tényleg a külsőtök volt az akadály.

2017. máj. 12. 14:53
 19/22 anonim válasza:
Küldesz képet?:)
2017. máj. 12. 19:44
 20/22 anonim ***** válasza:
Ez nagyon jó ötlet, komolyan, mintha nem lett volna ilyen baráti társaságom, azoktól akik jól néztek ki a társaságban elvoltak olvadva, akik nem néztek ki jól, azokkal meg semmi ilyen "Te is itt vagy,de minek stílusban" beszélgettek. Vannak még hasonló "jó" tanácsaitok, szívesen elolvasom, nevetni legalább lehet rajtuk, ha sokat nem is érnek. Hányszor volt,hogy baráti társaságban hallgattam,hogy ez meg az milyen helyes, engem meg le se sz.rtak ha komolyabb dologról volt szó. Mon dhat az ember akármit vagy viselkedhet akárhogy.
2017. máj. 12. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!