Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Amikor ti a párotokkal az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor ti a párotokkal az utcán sétáltok, szoktátok fogni egymás kezét vagy csak simán sétáltok egymás mellett?

Figyelt kérdés

Úgy vettem észre, hogy nagy egyet nem értés van ebben a témában: van, aki cikinek érzi a kézenfogós andalgást, úgy vannak vele, hogy ez is az intimitás része, ami a 4 fal közé tartozik. Nem tartozik az utca emberére, hogy ők egy párt alkotnak. Emiatt abszolút nem is érintkeznek egymással az utcán, még a csók is kizárt. A járókelők simán hihetik őket látva azt is, hogy csak haverok vagy kollégák.

Van a másik csoport, akik viszont fel merik vállalni, sőt, büszkék rá, hogy ők egy pár, legszívesebben világgá kürtölnék a dolgot. A kézenfogós séta alap, de a "derékátkarolós" andalgás is játszik, ha éppen olyan a hangulatuk. Ha rájuk jön a csókolózhatnék, akkor sem fogják vissza magukat. Képesek kizárni a külvilágot - ebben különböznek a fenti csoporttól.

Ti melyik csoportba tartoztok? Miért okoz gondot sok párnak, hogy felvállalják az utca embere előtt a szerelmüket, miért ilyen szemérmesek? (Ezzel arra akarok utalni, hogy a 2.-at tartom normálisnak, velük értek egyet.) Hogy vélekedtek erről a témáról, ill. nálatok ez hogy van?

2018. jan. 5. 14:39
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem szoktam kézen fogva sétálgatni

Utalom

Akadályoz a szabad mozgásomban

Olyan mint ha kuyta lennék akit pórázon setaltatnak

Nem vagyok romantikus ezért is utalom nekem túl nyálas hogy kézen fogva andalogva sétálgassak

2018. máj. 7. 11:20
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez az egy pár vagyunk ezért fogjuk egymás kezèt olyan hülye érv! A cipők is párban vannak, mégsem kötöd őket össze egymással, korlátoznád vele a szabad mozgást
2018. máj. 8. 09:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!