Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Borzalmas vagyok az ágyban! Lehet így normális kapcsolatom? Ismertek olyan férfit, aki nagyon rossz az ágyban és mégis normális és kiegyensúlyozott kapcsolata van?
sorra az összes barátnőm elhagyott, amiért nem tudtam megadni nekik a jó sexet. Az ujjazást és a nyalást azt mondják nagyon jól csinálom és élvezik, de nekik ennél több kell! viszont sajnos elég kicsi a péniszem! 11 centis és sokszor nem áll fel! Ezen kívül, amikor mégis sikerül az aktus, 1 perc alatt elmegyek! Először általában megértőek és tolerálják, aztán 3-4 hónap után mindenki elhagy! gyógyszerrel ki tudtam elégíteni őket, de gyógyszer nélkül egy-egy rosszabb éjszaka után egyre jobban érzem hogy kezdem őket elveszíteni, míg a végén elhidegülnek és elhagynak
Létezik olyan nő, akinek fontosabb a sexnél a harmónikus kapcsolat és elfogadják, hogy csak ritkábban tudom kielégíteni? Ismertek ilyet? Mit tehetnék érte, hogy jó kapcsolatom legyen?
Figyi, a gygszer az egy dolog... Az a tünetre van. De mi az oka??
A korrekciós műtét megoldja? ( azt is, hogy sokszor nem áll fel?)
HA nem, miért nem mész el szexuálpszichológushoz?
HA nincs szervi probléma, akkor szexuálpszichológus.. Nem veszítesz semmit...
alacsony tesztoszteron szint is okozhatja.
helyedben megméretném.
mert az elején még oké,hogy stressz van,de ha a rendszeres szexuális életben is jelen van és kevesebbszer is kívánod akkor az nem feltétlen lelki probléma.
ettől függetlenül is szerencsés vagy,hogy ekkora pélóval mint írod több nő is tolerálni tudott téged 1-2 alkalom után is amikor már kiderült hogy mekkora a pélód.
mert az ilyen srácokról az első alkalom után általában le is mondanak.
Szia mi a gyógyszer neve?
Az a kék?
Mit nem adnék érte, ha már nem állna fel és megfőzhetném virslinek vagy mondjuk odaadhatnám Neked, hogy cseréld le. :D
Nekem már csak egy nyűg. :D 39f
Nekem volt egy kövér barátnőm, sőt inkább dundi. Utálta ha dugtam, mindig azt mondta csináljunk inkább mást, pl. együnk, kiránduljunk, csináljunk gyereket egyszer és kész. Utána meg neveljük föl. Mi értelme a szexnek, azt mondta.
Valami hasonló kaliberű nőt kéne találnod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!