Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy egyedülálló anyukának akkor is nehéz párt találni ha egyébként jól néz ki?
Gyerekkel rendelkező anyukakat en is imádom. Főleg ha elhanyagolt.
Szeretem őket megvigasztalni.
Csak eddig keveshez volt szerencsém.
Pedig se csunya se szegény nem vagyok.
Na jo független se.:-)
Elsődlegesen nyilván nem olyan nővel szeretnék megismerkedni akinek gyereke van, de valószínűleg nincs ilyen szándéka az embereknek, hogy ők gyerekkel rendelékező anyukát keresnek :)
Az általában félig meddig véletlenül jön, hogy olyan nőt ismernek meg, pláne ha nem csak dugni akarnak vele.
De igen ismerek olyat aki kis gyermekkel talált társat magának, nem lehetetlen persze azért nem mindegy, hogy hogyan néz ki.
De olyan emberek is vannak akik már azt mondják, hogy mindegy nekik csak legyen egy nőjük.....
Ha úgy alakulna 1, Egy gyerek még nem lenne nekem sok, de 2 gyerek számomra már sok lenne ha a nőnek 2 gyereke lenne. Persze jobban szeretem ha azaz egy már nem pólyás baba, de ugyanakkor nem túl nagy már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!