Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kétéves kislány számára melyik a jobb környezet a VIII. ker. Hős u. régi sorházas tömbben egy albérlet, egy szobában a szülővel, baráttal és ha ott vannak a fiútestvérekkel vagy Budakalászon az Omszki tónál egy családi ház saját szobával?
11 Tudod az aranykalitka egy idő után mindenki számára folytogató.
Arról már ne is beszéljünk, hogy nem mindegy, ki van a kalitkán belül, zárt ajtók mögött és ki van kívűl.
Azért ahhoz, hogy valaki egy 2 éves gyereket fogjon és lépjen, vagy akár terhesen is a gyermekeddel, elég súlyos és nyomos oknak kell ám lennie, még a legfelelőtlenebb embernél is.
"A Hős utca 10.kerület."
A Hős utca másik vége a Hungária Krt. túl oldalán már VIII. kerület, és egész kulturált!
Harkonnen és a 16-os válaszok gondolkodására vagyok kíváncsi. Azért nem írtam bővebben, mert nem akartam befolyásolni a környezetre vonatkozó kérdésemet.
Nevelőnőre nincs szükségem, a 15 éves fiamat is én nevelem egyedül.
Magamhoz nem tudom venni, mert hiába lenne jogom hozzá az anyuka nem enged a gyerekhez férni.
Érthetőbben: a két helyről alkotott vélemény érdekelne.
67%
A saját kölköddel azt teszel amit akarsz, más gyermekével nem rendelkezel, nem adsz utasitást, és főleg nem úszitasz egy férfit.
Ez alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!