Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kétéves kislány számára melyik a jobb környezet a VIII. ker. Hős u. régi sorházas tömbben egy albérlet, egy szobában a szülővel, baráttal és ha ott vannak a fiútestvérekkel vagy Budakalászon az Omszki tónál egy családi ház saját szobával?
Ha már megest megemlítetted, kiegészíteném:
*Hanem, mint felelős szülő mindig a gyerek érdekeit kell nézni, és egy gyermek érdeke: család, és a saját családban(ahová beleszületett) való felnövés:)
Az, hogy 2 évesen az anyja mellett a helye kicsit erős kijelentés.Nagy mértékben függ, hogy az anya hogy viszonyul a gyerekéhez. Kicsit szélsőséges példaként meg lehet említeni az alkoholista, vagy drogos anyákat, akiknek nem feltétlenül a gyerekük jelenti az elsődleges célt az életükben.
Kérdező! Én nem tartom a legegészségesebbnek azt, ha egy gyerek egy szobában van a szülővel, s annak újdonsült partnerével. Ha ideiglenes megoldás, akkor még elfogadható, de hosszú távon irtó kellemetlen.
Hogy mennyire jó megoldás egy albérlet a mai világban?
Teljesen elfogadható megoldás, a mai világban a saját családi ház sem nagyobb biztosíték arra, hogy téged nem rúgnak ki, nem szűnik meg a munkahelyed, nem megy csődbe a vállalkozásod.
Én is albérletben vagyok a gyerekkel évek óta, és attól még jól megvagyunk, szépen nevelem, jól tanul.
Tehát csak azért mert neked Budakalászon saját házad van, még nem fogják az anyjától elvenni a gyereket.
De ha neked olyan jól megy, segítsd őket egy kicsit, hogy jobb környékre költözzenek!
*De ha neked olyan jól megy, segítsd őket egy kicsit, hogy jobb környékre költözzenek!
Hááááát csak nem képzeled, hová go ndolsz????? Mit képzelsz??????:DDD Inkább elvenné egy anyától a gyerekét, mint sem segitené. Kb. ez a szint az illetőnél.
29-es ma 10:00 óra: vert téged és a közös gyereketeket a kérdező? bántott? iszik, mint a gödény? vagy csak "nem érzed magad nőnek mellette" hm?
jaa, hogy nem te vagy az érintett feleség, anya? akkor mi a viharnak beszélsz úgy, mintha ismernéd a helyzetet??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!