Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elváltam a férjemtől, de nagyon megbántam. A szerelmem megígérte, hogy elválik a feleségétől és elvesz éngem, de nem lett az egészből semmi. Ti mit tennétek?
1-es itt az oldalakon már számtalan alkalommal nevezi a kérdezőt, kommentelőt idiótának, féregnek, reteknek. Meddig teheti ezt büntetlenül?
Akkor válaszolok neked én "idióta", a történet valós, megtörtént. Te viszont szánalmas vagy a barátnőiddel együtt!
Minden kommented kirekesztő, diszkriminatív, felszólítalak, hogy a továbbiakban tartózkodj az ilyen üldözendő megnyilvánulásoktól!
Azonkívül elvárom, hogy akik ebben segítséget nyújtanak neked, ezen tevékenységüket fejezzék be!
Én még nem válaszoltam ide ez előtt (csak hogy másokkal ne azonosíts) de ugyanazt szeretném leírni,amit néhány válaszoló, csak kicsit normálisabban:
Semmiképp se menj vissza a volt férjedhez azért, hogy őt használd fel a szeretőd féltékennyé tevésére. Ezzel nagyot rúgnál a volt férjedbe, és mivel rosszat nem írtál róla, feltételezem, hogy nem érdemli meg, hogy így bánj vele.
Ismét 1. vagyok
Ezt kaptam Tecsakazt Hiszedtól:
1. vagyok
"Hogy lehet valaki ennyire érkéketlen mások gondja iránt"
Most biztos megdöbbentelek, sőt, nyilván el sem hiszed. Én egy borzasztóan empatikus ember vagyok és sosem vagyok rosszindulató. De ezek szerint naív is vagyok.
Biztos voltam benne, hogy vmi idióta hülyéskedik és marha viccesnek tartja magát.
Ha ez igaz, akkor a véleményem: szánalmas vagy. Ha én ilyet tennék, még ahhoz sem lenne pofám, hogy névtelenül kiírjam a "kérdésem".
Elég volt! Most túl lőttél a célon! Egyébként ha tudnád, hogy én milyen barátságos, vidám ember vagyok meglepődnél.
Te az elemzésem szerint a lányom lehetnél. Fellengzősséged ellenére önbizalomhiányos vagy.
Nagyon ellenszenves nekem, hogy te aszerint válzoztatod a véleményedet, hogy a kérdező gyermek, nő, vagy férfi.
Nekem egy adott kérdésről egy véleményem van, neked három.
A nick nevedet úgyis tudom.
Ha tényleg olyan vagy, akinek vallod magad, vitatkozz velem!
Akkor magamról:
Nő vagyok, 38 éves, a véleményem leírom, megváltoztatni nem szoktam.
Kérlek, írd le a nicknevem. Utána megmutatom.
1. vagyok
"1-es itt az oldalakon már számtalan alkalommal nevezi a kérdezőt, kommentelőt idiótának, féregnek, reteknek. Meddig teheti ezt büntetlenül?
Akkor válaszolok neked én "idióta", a történet valós, megtörtént. Te viszont szánalmas vagy a barátnőiddel együtt!
Minden kommented kirekesztő, diszkriminatív, felszólítalak, hogy a továbbiakban tartózkodj az ilyen üldözendő megnyilvánulásoktól!
Azonkívül elvárom, hogy akik ebben segítséget nyújtanak neked, ezen tevékenységüket fejezzék be!"
Sajnálom, vkivel összetévesztesz. sose szoktam gyűlölködni.
:-D te jó kis alanynak nézel ki!
Lehetek a jogi képviselőd?
Az vesse rá az elsõ követ,ki közülletek büntelen!
/Jézus/
kérdező, te nem az vagy, aki folyton Berki Krisztiánt szidja, és mindenkire ráfogja, hogy ő az? a stílusotok ugyanaz
továbbra sem hiszem el a kérdésről, hogy igazi, nincs olyan ember a világon, akinek ilyen kevés esze lenne, mint neked
de ha mégis igaz (amit kétlek), ásd el magad, és hagyd békén az EXférjedet, jobb így neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!