Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek elég ok a válásra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elég ok a válásra, hogy eltérő a bioritmusunk és hogy nincsenek közös céljaink?

Figyelt kérdés
Férjem arra panaszkodott, hogy én már este fél 9-kor lefekszem aludni, ő viszont még fent akar lenni. (Nincs két külön szobánk, így zavarjuk egymást)Emellett azt is problémaként említette, hogy ő kocsit akart, meg jogosítványt és én lélekben nem támogattam ebben. Ő mentális beteg, véleményem szerint nem való neki jogosítvány. Én saját lakást szerettem volna venni, csak 2 milliót kellett volna hitelt felvenni, mert örököltem és volt önerőnk, de ő ezt nem akarta, nem akart 10 évre elköteleződni. Ezek a dolgok szerintetek okot adhatnak egy válásra? Ugyanis ő szakított velem.

2016. jún. 28. 18:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
72%

ha nem tudjátok megoldani, akkor igen

ezek fontos dolgok és ha nem tudjátok megbeszélni és kompromisszumot kötni néha, akkor csak jönnek majd a viták, veszekedések stb

megfelelő kommunikáció nélkül nem működik a kapcsolat

2016. jún. 28. 18:52
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy eltérő a bioritmusotok önmagában még nem ok egy válásra. De az, hogy totál máshogy gondolkodik, mint te és ráadásul még szakított is veled... az már igen.
2016. jún. 28. 19:08
 3/11 anonim ***** válasza:

Nincs 2 egyforma ember, így nem várhathatok el egymástól ki mikor feküdjön le aludni. Ezért szakítani baromság.

A saját lakásból fakadó probléma sem akkora nagy dolog szerintem.

Ezeket simán meg lehet beszélni és kompromisszumra jutni.

Nem olyan nagy eltérések ezek, és mint mondtam, nincs 2 egyforma ember.

Szerintem ezek nem túl nagy okok szakításra.

2016. jún. 28. 19:11
 4/11 anonim ***** válasza:
*várhatjátok
2016. jún. 28. 19:11
 5/11 anonim ***** válasza:
60%
A ti esetetekben igen, ez elegendő ok, és örülj neki, hogy inkább ezt az utat választja, mint hogy megcsaljon.
2016. jún. 28. 19:12
 6/11 anonim ***** válasza:
60%

Én ammondó vagyok, hogy itt még más probléma is lapul. Ugyanis az, hogy nem fértek meg együtt, egy szobában az már régen rossz szerintem, mert én azt szoktam mondani, ha két ember igazán szereti egymást, akkor még egymás közelében csöndben ülniük is jó (gondoljatok a szerelmesekre).

Egyébként azért vettem a bátorságot, hogy ide írjak, mert én is elváltam tök hasonló okok miatt. És tudom azóta, hogy milyen más egy olyan emberrel lenni, akivel szerelmesek vagyunk.

Egyébként se magamon se másokon nem lepődök meg, ha ilyet hallok. Ezek tényleg komoly kérdések (hitel, lakásvásárlás, stb.) így nem csoda, ha visszakoznak a felek (mégha tudatalatt érzik is csak, hogy nem jó ez nekik), mert épeszű ember nem megy bele ilyesmibe olyannal, akivel nem szeretne hosszú távon elköteleződni. Hosszú távra pedig, szerintem a legtöbb ember a szerelmével tervez.

2016. jún. 28. 19:52
 7/11 anonim ***** válasza:
Hát ha külön hálószobát akartok, akkor az már elég ok akár a válásra is. De miért házasodtatok össze egyáltalán, ha ennyire különbözőek vagytok?
2016. jún. 28. 20:25
 8/11 anonim ***** válasza:
Van közös gyerek?
2016. jún. 28. 20:52
 9/11 A kérdező kommentje:
Ő se így képzelte el az elején ezt a kapcsolatot, hosszú távra tervezett velem és szeretett engem, szerelmes volt. Nem akartunk külön aludni, csak kellett volna egy másik szoba is, hogy ne egy szobában legyen az ágy a tévé és a számítógép. Ezért akartam egy nagyobb lakást, hogy legyen két szobánk, mert most anyukámnál lakunk. Nincsen közös gyermek szerencsére.
2016. jún. 29. 05:57
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

A bioritmusunk nekünk is így tért el, szóval "feláldoztam" az éjjeli bagoly létemet - jobb ha együtt fekszünk el.

A többi meg teljesen reménytelen, jobb, hogy már most elment, sok jót én nem néznék ki ennyire eltérő ambíciókból.

2016. jún. 29. 07:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!