Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elég ok a válásra, hogy eltérő a bioritmusunk és hogy nincsenek közös céljaink?
ha nem tudjátok megoldani, akkor igen
ezek fontos dolgok és ha nem tudjátok megbeszélni és kompromisszumot kötni néha, akkor csak jönnek majd a viták, veszekedések stb
megfelelő kommunikáció nélkül nem működik a kapcsolat
Nincs 2 egyforma ember, így nem várhathatok el egymástól ki mikor feküdjön le aludni. Ezért szakítani baromság.
A saját lakásból fakadó probléma sem akkora nagy dolog szerintem.
Ezeket simán meg lehet beszélni és kompromisszumra jutni.
Nem olyan nagy eltérések ezek, és mint mondtam, nincs 2 egyforma ember.
Szerintem ezek nem túl nagy okok szakításra.
Én ammondó vagyok, hogy itt még más probléma is lapul. Ugyanis az, hogy nem fértek meg együtt, egy szobában az már régen rossz szerintem, mert én azt szoktam mondani, ha két ember igazán szereti egymást, akkor még egymás közelében csöndben ülniük is jó (gondoljatok a szerelmesekre).
Egyébként azért vettem a bátorságot, hogy ide írjak, mert én is elváltam tök hasonló okok miatt. És tudom azóta, hogy milyen más egy olyan emberrel lenni, akivel szerelmesek vagyunk.
Egyébként se magamon se másokon nem lepődök meg, ha ilyet hallok. Ezek tényleg komoly kérdések (hitel, lakásvásárlás, stb.) így nem csoda, ha visszakoznak a felek (mégha tudatalatt érzik is csak, hogy nem jó ez nekik), mert épeszű ember nem megy bele ilyesmibe olyannal, akivel nem szeretne hosszú távon elköteleződni. Hosszú távra pedig, szerintem a legtöbb ember a szerelmével tervez.
A bioritmusunk nekünk is így tért el, szóval "feláldoztam" az éjjeli bagoly létemet - jobb ha együtt fekszünk el.
A többi meg teljesen reménytelen, jobb, hogy már most elment, sok jót én nem néznék ki ennyire eltérő ambíciókból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!