Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Anybody shape pro, működik?

Anybody shape pro, működik?

Figyelt kérdés
Szóval rendeltem ilyen cuccot, vélemények érdekelnének róla, működik? Hasznos?

2024. márc. 5. 21:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
68%
Az eladónak rendkívül hasznos, rengeteg kretén veszi meg valószínűleg.
2024. márc. 5. 22:01
 2/14 A kérdező kommentje:
Hát igazad van valahol biztos,mert szerintem is baromság de gondoltam kipróbálom mit vesztek... kíváncsi lennék akik már szedték mit tapasztaltak
2024. márc. 5. 22:03
 3/14 anonim ***** válasza:
68%
Nem valahol van igazam, hanem itt és most. Nincs fogyasztótabletta.
2024. márc. 5. 22:05
 4/14 A kérdező kommentje:
Jolvan nem kell a dráma higgadj haver...
2024. márc. 5. 22:14
 5/14 anonim ***** válasza:
48%

Működik. A gyártónak a pénzkeresés.

Ne dőlj be ilyennek, csak a tárcádat vékonyítja meg :(

2024. márc. 5. 22:39
 6/14 Dens válasza:
77%
Elsőre azt hittem hogy kondigépről van szó, akkor működne. Kondigépektől láttam látványos fogyásokat, tablettáktól nem. Erőt kell venni mindenkinek magán, aztán elkezdeni heti 3-4 alkalommal kicsit erősíteni. Pl.egy AB Shaper-el. Fájdalmas, de nincs más megoldás. Sima fogyástól amúgy se lesz valakinek jó alakja, csak löttyedt, sporttól pedig formás és feszes.
2024. márc. 5. 23:09
 7/14 anonim ***** válasza:
78%

Ezek a tabletták észrevehető mértékben nem okoznak fogyást.

Tedd rendbe a kajád, és kezdj edzeni.

2024. márc. 6. 08:23
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,igen igazatok van teljesen hisz énis így gondolom reálisnak, és egyébként nem vagyok hála égnek elhízva túlságosan vagy ilyesmi, igazából az átlagos kategóriába tartozom,csak a hasamból szeretnék kicsit kissebbet de ennyi, mindenesetre köszönöm hogy írtatok.
2024. márc. 6. 09:48
 9/14 hosszúhajú ***** válasza:
na kipróbáltad végül?
2024. ápr. 9. 00:29
 10/14 A kérdező kommentje:
igen kiprobáltam,és mellette mindennap edzettem,igaz csak pár percet de az is valami...de egyébként nem látok számottevő változást,csak minimálisat,teszem hozzá csak egy havi adagot szedtem.
2024. ápr. 19. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Anybody Shape Pro vélemények?

(Reklám: Energizál, Zsírt éget és Formába hoz! 7 Növényi kivonatot tartalmazó komplex kapszula, amely segíti a testedben felgyorsítani a fogyáshoz szükséges folyamatokat.) Hatásos vagy sem?

Mit jelenthet az alábbi mondat? Could anybody use a couple of tired tyrolean peasants?

Nincs szövegkontextus. Egy 30-as éveki szinészpanzióban (feltőrekvő lányokkal tele) dobja be ezt valaki.

Angol forditás?

Listen, I’m gonna take a look around before you send anybody out here.

Azt hogy mondják angolul, hogy nem fog bántani senki?

Nobody will hurt you. VAGY You won't be hurt by anybody.

Angol fordítás?

Do you know anybody that could take a letter out to the States?

Angolban kettős tagadás van? Pl. "A little party NEVER killed NOBODY"? Egyszeres tagadás az lene, hogy "never killed ANYBODY", nem?

A magyarban használunk kettős tagadást. Pl. A "soha nem öl meg senkit" részenként elemezve jelenthetné ezt is: SENKIT nem öl meg SOHA, tehát mindig VALAKIT megöl. Bocsi a példáért, más igékkel is működik, pl. "NEM kérek SEMMIT" jelenthetné: "kérek VALAMIT". Remélem...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!