Ki tud valami jo kis receptet amit folpack alá lehet kenni? Betekrni és és eltüntetni a zsirpárnát?
olvasd el diamond:testkontroll c. könyvét. tuti beválik, éhezés nélkül és kis mozgással fogyni fogysz!!
sok sikert!
"Elnézést, azt hittem a narancsbőr fogalma tiszta."
Hogyne lenne tiszta, muszáj neki, mert fitness és testépítő edző vagyok.
A narancsbőrt nem tudod így eltüntetni, mivel kívülről egészen egyszerűen nem lehet eltüntetni a zsírszövetet.
A méreganyagokat pedig a zsírszövet raktározza el, amíg ez nem bomlik fel szabad zsírsavakra, addig az ottmarad sajnos.
Csak a víz távozik a bőr alatti kötőszövetekből.
Ez egy sok milliárdos óriási biznisz, én elhiszem ,- sőt álszent módon a párom révén részben mi is ebből élünk -de csak a hölgyek közismert hiszékenységére és lustaságára épít.
Akik valóban fogyni akarnak, azok hozzám fordulnak, és én garantálom nekik az eredményt....
"víz és egyéb méreganyagok"
ez különösen nagy aranyköpés volt.
Ezekszerint a víz méreganyag
:-)
Izzadás során még további "méreganyagok" távonzak, úgymint:
elektrolitok, kálium, nátrium, magnézium, foszfor, stb....
Ezek mind durva mérgek ám...
Nos, nem írtam olyat, hogy ezzel lehet fogyni. Diéta és mozgás nélkül nem fog menni, ezt is írtam. Viszont ha az aromaterápiát vagy más hűtő hatású krémet nézel, akkor igenis hatásos a folpackozás, vagy fóliázás vagy fáslizás, kinek mi tetszik. Ez bizonyított.
A másik válaszra pedig: olvasni tudni kellene, nem írtam hogy a víz méreganyag. Nem az izzadásra gondoltam, mikor írtam a méreganyagokat, hanem azokra, amik bejutnak a nyirokkeringésbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!