Tudtok jo fogyokurás modszert? Fogyi bogyit, valamit?
összesen csak 3-4 kg-tol szeretnèk megszabadulni, mindennap tornàzok, csinàlok Pèntek Enikös videokat meg nèha Leg Magicezek is :) De ezek mellè szeretnèk vmit szedni, amitöl gyorsabban lesz hatàs. Tudtok valamit,ami bevàlt....
164 cm vagyok ès 51 kg. 48-ra szeretnèk visszamenni. ja ès 22 èves csaj vagyok :D kösziii
Igen, olvastam ilyenekröl, hogy szedtèk a csodaszereket, abbahagytàk ès jobban meghiztak,mint elötte.
De ha abbahagyod ès semmi "kàrosat" nem eszel (gondolok itt McDonald'sra) meg hasonlokra, akkor hogy hogy több megy vissza, mint amennyitöl megszabadult?
Igen, a lelkem mèlyèn tudom, hogy pènzkidobàs, ès semmit nem èr :/ csak a "hàtha..." na jolvan, Leszedtem egy T25-ös videot, de kegyetlen :D azt nyomatom majd ma, egyèbkènt az ètrendemen is lehet, hogy vàltoztatni kellene? De, akkor mit egyek meg mikor? A mostani ètkezèsem a következö:
reggeli (hètköznap): joghurt,max.egy szendvics
ebèd (hètköznap):gyümölcsök ès egy szendvics
vacsi (àltalàban):csirke,tengeri halak,krumpli,vagy rizs..ilyeneket szoktam enni.
reggeli (hètvègèn): ham and eggs vagy müzli
ebèd: lasagne vagy leves
vacsi: hal vagy csirke, ès mellè salàta meg valamilyen köret.
Nassolni nem szoktam, chipset meg csokit.. nèha eszek pisztàciàt de nagyon nèha kb 3 havonta vagy mèg több...
Nem vagyok elhizva, igazàbol ha reggel felkelek, akkor teljesen lapos hasom van, minden irànybol nèzve :D
De jobban hangzik a 48 kg, mint az 50-51 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!