Kezdőoldal » Fogyókúrák » Update módszer » Zabkorpa vagy teljes kiőrlésű...

Zabkorpa vagy teljes kiőrlésű tönkölybúza liszt? Melyik az 1-es kódú?

Figyelt kérdés
2014. júl. 17. 14:00
 1/6 anonim válasza:
Szerintem mindkettő 2-es, nem? :) Mihez kellene?
2014. júl. 18. 10:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
Süteménybe. :) A zabkorpa régen 1-es volt. Már nem az?
2014. júl. 18. 20:37
 3/6 anonim válasza:
Ja, akkor lehet h 1-es, én csak a videóra emlékszek, ahol ha rántott húsnál magyarázta, h zabkorpával is csak 2-es, de szerintem akkor ott a teljes kiőrlésű liszt miatt, szóval a teljes kiőrlésű liszt 2-es, a sima liszt 3-as, a zabkorpa ezek szerint 2-es vagy 3-as nem tudom, de én csak 2-esnek venném, főleg ha sütibe kell. :) De attól függ h csak súlyt tartasz, vagy fogyni szeretnél, vagy hízni. Ha fogyni akkor mindenképpen csak 2-es, de amúgy lehet 1-es is. :)
2014. júl. 19. 12:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim válasza:
Illetve 2-es vagy 1-es, csak félreírtam, bocs.
2014. júl. 19. 12:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 A kérdező kommentje:
Fogyni szeretnék még. Köszi a választ. Akkor veszem 2-esnek :)
2014. júl. 20. 20:59
 6/6 anonim válasza:
A tönkölybúzának van tönkölybúza lisztje, a teljes kiőrlés azt jelenti, hogy a megőrölt gabonamag minden részét tartalmazza. A korpa pedig a gabona felső lehántolt kérgét jelenti, legyen az bármilyen gabonaféle (akár zab is).
2014. júl. 24. 09:52
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!