Lehete ebbol nagyobb gond? Tortent ilyen kisbaatokkal?
Figyelt kérdés
7 honapos a kisfiam,ezidaig soha nem volt problema a szekletevel,de ma viszont nem tudot kakilni,sirt is annyira fajt nem tudot kibujni,csak egy pici es az is nagyon kemeny volt.Ra 2 percre megint de akkor egy kicsi ver is jott!!!Nagyon felek.Tettem fel kupot,adtam almat,most fozttem kamilla teat de mezzel edesitettem azt is egy keveset tettem.A dokim igy javasolta.2010. okt. 15. 12:54
11/15 anonim válasza:
Szia!
A Laevolac szirup tényleg nagyon jó.
12/15 A kérdező kommentje:
Koszonom a segitesegt,meg is veszem es irok h mi lett.Anyatejes,es a tegnapelott egy adtam gyumolcspuret babantott is tettem bele de keveset mert tudom h nem jo sok belole.Nem tudom nem-e attol,de maskor is adtam es nem volt gond.Folyadekot is sokat adok,tehat mindent amit kell.Ideges vagyok,mert ilyen nem tortent es elso gyerek.
2010. okt. 15. 13:22
13/15 anonim válasza:
Almát,banánt felejtsd el egy időre.Mézet is.Szilvát,barackot minden milyen formában.
14/15 anonim válasza:
Ha veszel laevolacot,nyugodtan adj neki almát pürézve barackkal,körtével,amit szeret.A banánt tényleg kerüld.A szirup nagyon jó.Nekünk is be vállt.Söt még apunak is neki aranyere van....
15/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok....na meg volt a nagy eredmeny....,csak olyan szirupot nem kaptam,mert nem volt de adtak egy ugyan olyan hatasu szirupot,az is nagyon jo volt.Mar meg nyugodtam.
2010. okt. 16. 12:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!