1,5 gyereknek sütifaló kincsesbödön? Azt szeretném neki megvenni mikulásra! Rengeteg tanuló játéka van de erre gondoltam, hogy megveszem neki! Érdemes?

válasza:Szia!
Nálunk is kap csokit is.
De a rokonoktól amit kap pénzt abból gondoltam,hogy megkapja ezt!

válasza:

válasza:Első! Miért nem a kérdésre válaszolsz?? Úgy bírom,akik mindig más pénztárcájában turkálnak...
Aki megteheti,miért ne vegyen drága játékot?
Egy ilyen bödön 6ezer ft. körül van.Azért az nem a világ....
Szal bocs az offért!Szerintem jó ajándék a bödön!
A gyerkőc biztos élvezi majd,ahogy hangot ad,ha jó helyre dobta be a sütit pl.
Én is vennék,de az én lányom még kicsi hozzá.
(Nyugodtan pontozzatok le,de nem bírtam ki szó nélkül...)

válasza:Szia!
Mi már vettünk ajándékba, nagyon szerette a kisfiú, aki kapta! Szerintem érdemes.
Off: amúgy a család nálunk is nagy, legalább 10 helyről kapna mikuláscsomagot az egyévesem, szeritnem semmi értelme, hogy több tonna csokit vegyenek egy ekkorka gyereknek, ezért mi is úgy kértük, hogy inkább családonként összefogva valamit vegyenek neki, akár ruha, akár játék, de ne álljon itt hónapokig az a halom csoki.

válasza:

válasza:

válasza:Mi is 1 éves szülinapjára vettünk bödönt a lányomnak!Nagyon szereti még most is.(19 hónapos)Szerintem érdemes megvenni!
(most 4990Ft akciósan tesco,auchan)

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Tudom,hogy még odébb van csak én már szeretem előre kigondolni,főleg,hogy a nagymamák is jelezték már,hogy adjunk ötletet! Könyvei,plüssei,formabedobói,kinti játékai,bébitaxija,ugrálócsacsija,zenélős játékai vannak stb vannak! Gondoltam játszósátorra ami...
Írjátok le légyszi a baba nemét és korát, akár még linket is küldhettek:)Kíváncsi vagyok mennyire gondolkodnak hasonlóan vagy épp eltérően az anyukák játékok tarén:)
20 hós lesz kislányom karácsonykor, szerintetek mit kérjek neki a nagyiktól és a keresztszülőktől. Nagyon sok játéka van már és valami értelmeset szeretnék. Előre is köszi a válaszokat.
Január eleje a szülinapja,mindenképpen szeretnék neki venni valamit, mert anyumék is mindenki vesz, ezértén is fogok. Ti mit vettetek?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!