Mennyire jártok el hétköznap valahova kettesben a babátokkal - férjetek, párotok nélkül?
Például autóval (v. anélkül) eljártok-e kimozdulni vásárolni, nézelődni, vendégségbe, nagyszülőkhöz?
(Persze nem az egyszerű sétákat értem alatta.:)
A férjem nem szereti, ha nélküle megyünk családtagokhoz - pl. nagyihoz egy pár órára, mert akkor nem tudatosul bennük, hogy a gyerek az övé is, nem csak az "anyósa lányáé".
Nem tudom, mennyivel van egyedül ezzel a hozzáállásával? :)
utolsó:
nekem az az álláspontom, hogy önálló felnőtt emberi lény vagyok, úgyhogy senkisem szabhatja meg nekem, merre , hova és kivel emgyek. Ez alól a párom sem kivétel.
Szép is lenn, ha ő diktálna.
Szerintem egy normális kapcsolatban a másik ne mondja meg, hogy mit csináljon a párja.
Értem, hogy mit érez a férjed...
Nálunk fordítva van így. Én érzem azt, hogy a férjem szülei (elsősorban anyósom) nem fogad be engem. Még ma is sokszor félrehívja a fiát, és kettesben akar vele megbeszélni dolgokat... Ami nekem nagyon rosszul esik. (Holott a férjem már megmondta neki, h szokjon le erről, és nem is megy vele, ha félrehívja).
Lehet, h a szüleid tettek esetleg egy olyan megjegyzést, ami miatt a férjed így érez...hisz biztos nem ok nélkül gondolja ezeket a szüleidről...
üdv. :) 23 éves anyuka
Elég egyedül van, mi minden nap megyünk valamerre, a szüleimhez legalább 3x egy héten, mert ők laknak közel, de nem egyszer voltam már vidéken anyósoméknál is úgy a kicsivel, hogy a férjem nem ért rá.
És ő persze csak örül, ha jól érezzük magunkat akár nélküle is.
Ez így nagyon gáz, megértem a férjed érzéseit, de azt hiszem, ebben a helyzetben a te kezedben a megoldás, hogy a szüleid előtt kiállj érte, a férjed előtt meg érd már el, hogy ne kelljen magatokban lenni állandóan, mert ez a részéről egy kicsit, hogy mondjam
nézze a ti érdekeiteket is, ne csak a sajátját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!