Taknyos babátok mennyi idő alatt gyógyult meg?
22:30-nak: Bakter tényleg látoom hogy ezt is írja a betegtájékoztató, csak én odáig már nem jutottam előzőleg az olvasásban, mert felette meg ezt írja: A Sinupret belsőleges oldatos cseppek fokozott óvatossággal alkalmazható
Egyszeri adag, azaz 50 csepp 0,51 g alkoholt tartalmaz, amely megfelel 13 ml sörnek vagy 5 ml bornak. Alkoholbetegek nem szedhetik. Ugyancsak nem szedhetik terhes vagy szoptató nők, gyermekek és alkalmazása fokozott kockázattal jár májbetegség, epilepszia, agysérülés vagy agyi betegség esetén.
Akkor most mi van? Ez kicsit ellentmondásos. Na mindegy, úgyis ma megyünk a dokihoz, megkérdezem tőle.
Igaz nekem már 2 éves a kislányom.. A múlt héten kapta el az apjától a betegséget,amit 2 nap alatt legyűrt.
Én oscillococcinum-ot adtam neki 3 napon keresztül.
Az apukájának fájt a torka,folyt az orra..ő több mint 1 hétig szenvedett tőle...
Most néztem a papírját és csecsemőknek is lehet adni!
Én úgy csináltam,hogy egy 10-15 ml vízben feloldottam egy fél adagnyit..ezt napi 3-szor megismételtem.
Nem tudom hogy csecsemőknek mekkora mennyiséget lehet adni 1 alkalommal,de a gyógyszertárban csak megtudják majd mondani!
Ja..mivel hogy nem akartam mindíg szenvedni a feloldásával,így előre beleraktam a vízbe a kis cukikat és magától felolvadtak a vízben,nekem csak elkellett a végén kevernem őket..
Nem tudom hogy ismered-e ezt a fajta szert..nem mindenki van oda a homeós dolgokért,de nálunk bevált és mindíg ezt adom neki,ha meghül..nálunk idáig használt (kopp-kopp-kopp)
Kb. 2 hét.
Az állandó orrszívás mellett én is a Cebion cseppet adtam neki. Szerintem ez segített.
Az a "22:30"-as vagyok! :)
Hogy vagytok? Voltatok orvosnál? Mit mondott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!