Irén24 kérdése:
Ha este lázas a lányom engedjem aludni?
Figyelt kérdés
7 hónapos a kicsim tegnap este ótta lázas nem tom ha alvás közben észre veszem hogy lázas fel ébresszem gyógyszert adni neki?vagy engedjem aludni?2011. aug. 30. 21:38
1/5 anonim válasza:
38 fokos lázig hagytam aludni,38 fok felett már felkeltettem. Gyors kúp, és már alhat is tovább.
2/5 anonim válasza:
ha érzed, hogy nagyon lázas, akkor adj neki kúpot, általában fel sem ébrednek rá
időnként mérd a lázát éjjel is, legjobb, ha egy kis tapasztalatod van már és elég egy puszi, hogy érezd, aludhat-e tovább vagy kell a gyógyszer
3/5 anonim válasza:
Persze! Ha álmos, úgyis alszik, vagy hogy akarod ébren tartani? Elalvás előtt adj neki lázcsillapítót (mi Panadolt használunk, mindig segít). Ha éjszak nincs jól. úgyis felébred, akkor újra adhatsz neki.
Nem tudom, ha a kislányom lázas, azt a szemén is lehet látni, és elég megérintenem a bőrét, egyből lehet érezni, hogy ez láz, vagy csak hőemelkedés. Biztos, Te is észreveszed.
4/5 anonim válasza:
Ekkora babát fel sem kell kelteni. Be lehet úgyis adni a kúpot neki, hogy alszik. Vagy kanalast adsz neki? Én 38,4 körül szoktam adni csak lázcsillapítót, nem baj, ha dolgozik egy kicsit a szervezet. Mi okozza a babádnál a lázat? Remélem nincs nagy baj! :)
5/5 A kérdező kommentje:
Szia igen a kanalas nutofen szirupott adtam neki de vettem kúpott .be gyúladt a torka de már jobban van kapot sumetrolim szirupot rá .kösszi:)
2011. aug. 31. 18:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!