Átalussza 2 hónapos kisbabátok az éjszakát? Hány órát tudtok aludni, pihenni éjszaka?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Az én kisfiam 12 hetes.9 körül alszik el majd 11-kor álmában megetetem így hajnali 4-kor eszik legközelebb.
Nem értem hogy az aki elalszik amíg a babája szopizik nem fél hogy félrenyel a baba????Én csak rá figyelek amikor eszik hogy véletlenül se nyeljen félre.És ha átalussza amíg a baba megfullad??????

válasza:Off: én sose féltem, hogy megfullad. Köhög, ha félrenyel, folyadéktól meg amúgy se fullad meg.
Kérdező, a kérdésedre válaszolva mindig lesznek időszakok, amikor jobban alszik a baba meg amikor kevésbé. Az enyém 4 hónapos koráig tök jól aludt, aztán elkezdett egyre gyakrabban kelni. Mot 7 hónaposan megint csak 1x 2x kel. Volt összesen vagy 5 átaludt éjszakánk.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Kislányom alig múlt egy éves és télre szeretnék Neki hálózsákot. Csak azt nem tudom, hogy nem zavarja-e majd?! Nagyon sokat forgolódik éjjel, kitakarózik, helyet cserél a lába és a feje.... Egyedül alszik el, sokszor állva integet miután letesszük aludni. A hálózsákban...
Nagyon rossz alvók ezért próbált ki ezt a teát na de nagy bánatomra ez sem hatott! Valakinek esetleg vannak ilyen tapasztalatai a tea miatt?
A kislányom 16 hónapos, 3 napja képtelenség elaltatni ebéd után. 8 hónapos kora óta 2x aludt napközben. Lehet, hogy mostantól már csak 1x fog aludni? Nem korai ez?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!