Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Citromfűteától lehet? Két...

Citromfűteától lehet? Két napja adom nekik de ez borzalom eddig sem íludtak valami nyugodtan de most hogy kipróbálta ezt a teát hát kész borzadály ami éjjel folyik hisz csak tekeregnek másznak feszítik magukat de aludni na azt nem akarnak.

Figyelt kérdés
Nagyon rossz alvók ezért próbált ki ezt a teát na de nagy bánatomra ez sem hatott! Valakinek esetleg vannak ilyen tapasztalatai a tea miatt?
2011. okt. 23. 08:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Gondolom ikrek. Mennyi idősek ? Írásodból ítélve szerintem a hasuk fáj, arra pedig nem citromfű tea kell, hanem espumisan vagy infacol. De más fájdalmuk is lehet, akár fogzás miatt is, olyankor is sokkal nyugtalanabbak. Arra pedig a nurofen a legjobb ez fájdalom csillapító.
2011. okt. 23. 09:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem 6honapos a babam.Nekem is rosszul alszik miota jon a foga.3napja elkezdtem adni a citromfuves teat,de tegnap ejjel nekem is tekergett,sirt keservesen.Ma mar nem adom neki.Lenyeges hogy mennyi idosek a babaid.Gondolom ha rosszul alszanak neked is 6hos korul vannak,es a foguk lehet.A pici babak meg jol alszanak,de ott inkabb tenyleg hasfajas lehet.En is tanacstalan vagyok.A vedo no azt mondta hogy keszuljek,ez eltarthat meg fel evig!
2011. okt. 23. 10:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Tegnap fiam (15hós) nem akart elaludni, 22:30 volt mire elaludt! Tegnap lehet éreztek valamit nem tudom ilyet nem csinált még a babám soha!
2011. okt. 23. 10:15
 4/4 A kérdező kommentje:
10 hónaposak 8-8 foggal talán tényleg a fogak bánthatják mert nagyon rágnak napközben mindig azt keresik mivel tudják a kis ínyüket dörzsölni.Eddig sem aludtak jól csak mióta adtam ezt a teát hát abszurd volt amit leműveltek mintha akartak volna aludni de nem tudtak,még ezt nem nagyon tapasztaltam náluk.Nurofent kapják mert a dokinő náthára javasolta,de hogy ennyi idősen mi jó a pocifájdalomra nem tudom mert nagyon nagyon szelesek és főleg éjjel...
2011. okt. 23. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

A babám egy éves, eddig velünk aludt, egy szobában, külön ágyban. Mikortól szokták külön szobába tenni?

Nem tudom hogy hogy aludnék ha nem látnám őt nyugodtan aludni, ezért nem tudom mit csináljak. Tapasztalat, anyukák?

Tapasztaltátok, hogy a baba borostyán lánctól nyugtalan lesz a baba?

Az Én fiam ha rajta van 2 napnál tovább teljesen felpörög és nem tud aludni tőle.

Tud majd aludni hálózsákban? Mik a tapasztalatok?

Kislányom alig múlt egy éves és télre szeretnék Neki hálózsákot. Csak azt nem tudom, hogy nem zavarja-e majd?! Nagyon sokat forgolódik éjjel, kitakarózik, helyet cserél a lába és a feje.... Egyedül alszik el, sokszor állva integet miután letesszük aludni. A hálózsákban...

Átalussza 2 hónapos kisbabátok az éjszakát?

Hány órát tudtok aludni, pihenni éjszaka?

3.5hós kicsim gondolt egyet és nem hajlandó a kiságyában aludni. Miért nem akar?

Semmi gond nem volt vele. Kiságyban aludt, soha nem sírt, pár napja viszont nem marad meg benne ha beleteszem. Álmos, mert sír, dörzsöli a szemét, de ahogy beleteszem, leér a kis feneke már ordít is. Járt már valaki így?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!