Citromfűteától lehet? Két napja adom nekik de ez borzalom eddig sem íludtak valami nyugodtan de most hogy kipróbálta ezt a teát hát kész borzadály ami éjjel folyik hisz csak tekeregnek másznak feszítik magukat de aludni na azt nem akarnak.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Itt vagyok végig mellette, de nagyon nehezen alszik el.
Nem tudom hogy hogy aludnék ha nem látnám őt nyugodtan aludni, ezért nem tudom mit csináljak. Tapasztalat, anyukák?
Az Én fiam ha rajta van 2 napnál tovább teljesen felpörög és nem tud aludni tőle.
Kislányom alig múlt egy éves és télre szeretnék Neki hálózsákot. Csak azt nem tudom, hogy nem zavarja-e majd?! Nagyon sokat forgolódik éjjel, kitakarózik, helyet cserél a lába és a feje.... Egyedül alszik el, sokszor állva integet miután letesszük aludni. A hálózsákban...
Hány órát tudtok aludni, pihenni éjszaka?
Semmi gond nem volt vele. Kiságyban aludt, soha nem sírt, pár napja viszont nem marad meg benne ha beleteszem. Álmos, mert sír, dörzsöli a szemét, de ahogy beleteszem, leér a kis feneke már ordít is. Járt már valaki így?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!