Tapasztaltátok, hogy a baba borostyán lánctól nyugtalan lesz a baba? Az Én fiam ha rajta van 2 napnál tovább teljesen felpörög és nem tud aludni tőle.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Csak azért mert az előző belinkert kérdésben lehurrogták,nem jelent semmit,ha mindenki dicsérte volna ott,akkor vett volna a kérdező,tehát sztem mindenki maga döntse el.
Sehol nem olvastam még olyat h a borostyán allergizálna...

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Néha előfordul, hogy a fiam éjjel felébred és nem lehet visszaaltatni. Ilyenkor mi a helyes magatartás? Hagyjam magára az ágyában,és várjam meg míg fáradt lesz, s utána altassam vissza vagy ringassam? 6 hónapos a kicsi
3 hós a babám, szopik, eddig sem hízott rekordokat (14-16 dkgat), de a héten csak 4 dkg-ot. Most csak 4760 gramm.(3520 jöttünk haza) Lehet, hogy fejlődési ugrása van, de kicsit megijedtem. Viszont éjjel is és napközben nagyokat alszik.Ha fent van szépen játszik. Hogyan...
tegnap egész nap lázas volt kapott lázcsillapítót ami pár orát segített.38 körül egész nap a láza.most már dél van és még mindig alszik..hasmenése is volt arra ébredtem hajnalba.majd evett reggel-addig nagyon nyügi volt
Nyűglődik, morog ha fogjuk kifeszíti magát egyáltalán nem sír csak nyűglődik.. ha el is alszik napközben akkor is csak max 5 percre.. Mit tegyünk? SEGÍTSETEK!!!!
Két kiságyuk legyen, vagy a nagyobbiknak vegyünk valamilyen heverőt?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!