Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Két pici baba/gyerek mellé...

Két pici baba/gyerek mellé bevállalnátok a harmadikat?

Figyelt kérdés
Az egyik még nincs 2éves, a másik 5hónapos. Most nem jött meg már 3napja. Nagyon félek, nem szeretnék újból terhes lenni, de nem tudnám elvetetni. Járt valaki így, hogy ennyire kicsi a körkülönbség. (az első kettőt direkt ilyen kicsivel akartuk) Kérem az okoskodók kíméljenek, hogy védekezni kellett volna...stb Köszi.
2011. nov. 30. 14:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Te jó ég!!!!Mintha az én sztorim lenne, annyi különbséggel hogy én lassan 7 hetes terhes vagyok....

A nagy 2 éves lesz, a pici 5 hónapos.....

Én 2 hete rágódom a dolgon hogy mi legyen :SSSS

Írj ha teszteltél!!!!!!!!!

2011. nov. 30. 16:18
 12/20 anonim ***** válasza:

Ja és megszakításos védekezéssel voltunk együtt (de csak a ciklusom végén) késői peteérés lehetett, a többi napon óvszert használtunk......nem is gondoltam rá hogy terhes leszek :SSSS

rémes érzés...remélem nem vagy az :SSSSS drukkolok!!!!

2011. nov. 30. 16:19
 13/20 anonim ***** válasza:
Teszteltél?
2011. nov. 30. 19:56
 14/20 anonim ***** válasza:

1.vagyok

nekem hormonos spirálom van,az igaz,hogy drága,de az abortusz sem olcsó,és lelkileg is tönkrevág....

Úgyhogy az egyszeri anyaságiból megvettem és gyorsan felrakattam!IMÁDOM!!!Mensi 2 nap,és elég egy tisztasági betét,és 99.9% biztonság.

[link]

2011. nov. 30. 20:38
 15/20 anonim ***** válasza:
TESZTELTÉL?????? ÍRD MEG LÉGYSZI!!!
2011. dec. 2. 10:02
 16/20 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Teszteltem, és negatív!!! :-) Lehet "bunkón" és szívtelenül hangzik, de örülök neki!!! Attól függetlenül még mindig nem jött meg... Aki hasonló cipőben jár mint én, végül hogy döntöttél, megtartjátok? Köszi a linket is!
2011. dec. 2. 18:29
 17/20 anonim ***** válasza:

Még nem tudjuk, de a hétvégén el kell döntenünk...rémes egy helyzet:SS

Örülök hogy nem kerültél ilyen helyzetbe!!!!

2011. dec. 3. 12:04
 18/20 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!Ha még olvasod, megírod, h hogy döntöttetek? Sajnálom, h ilyen helyzetbe kerültél. :-(
2011. dec. 13. 15:05
 19/20 anonim ***** válasza:
Ez nem semmi. Ki akartam írni a kérdésem, erre feljött a Tiéd, és már nem volt érdemes kiírnom, hisz szinte ugyanez a történet. 2,5 éves és 6 hónapos baba mellett nagyon gyanús, hogy jön a harmadik. Elég ijesztő a gondolat, de azt tudom, hogy képtelen lennék elvetetni. Szerető családba érkezne, az anyagi háttér adott a három gyerkőchöz, de mégis olyan ijesztő így hirtelen a gondolat, hogy nagy családosok leszünk...
2012. febr. 4. 05:06
 20/20 A kérdező kommentje:
Akkor megtartod?! Örülök, hogy így gondolod, nekünk nem lett volna rá elég pénzünk, hogy rendesen felneveljük, bár én sem tudtam volna elvetetni. Azt kell mondjam, hála isten én mégsem voltam terhes, de gratulálok nektek, és sok kitartást a picihez!!!
2012. febr. 6. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!