Úgy érzem nem szeret a babám. Ez normális?
Figyelt kérdés
1 éves múlt. Nem szereti ha átölelem, tol el magától, nem szereti ha megpuszilom, és nem szeret az ölemben lenni sem:-( Ha nem vagyok vele, abszolút nem hiányzom neki. Észre se veszi, abszolút nem örül ha meglát. Szerintem azt se venné észre ha hirtelen eltűnnék a föld színéről. Olyan rossz. Látok anyukákat akikhez bújik oda a babájuk én is úgy szeretném, csak néha :-( Nekem lenne rá igényem, de neki semmi. Lehet, hogy nem kötődik rendesen? valamit elrontottam? Nem hordoztam és külön szobában alszik pici korától.2014. ápr. 10. 09:02
11/16 anonim válasza:
Nekem is pont ilyen volt a nagyobbik lányom. Nekem is nagyon rosszul esett. Ha ez vigasztal, most 4 éves, és naponta legalább 3x-4x mondja, hogy mennyire szeret. Egyébként a 3 gyerekemből csak a legkisebb bújós, de ő nagyon. Pedig Ő császárral született, és sajnos hamar tápszeres lett. Nem hiszem, hogy bármit elrontottál volna, vannak kevésbé bújós gyerekek, és ahogy már többen írták előttem, te mindig ott vagy neki, azért örül jobban a nyagyinak, és az apának.
13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtató válaszokat, azt hiszem kénytelen leszek beletörődni, hogy ő ilyen típus. Valamennyire vigasztal, hogy mások is vannak ebben a cipőben, szóval akkor biztos normális jelenség. :-)
Köszi csajok mégegyszer!
2014. ápr. 15. 09:07
14/16 anonim válasza:
Ha bárki itt van még a válaszolók közül - évekkel később mi a tapasztalat az ilyen gyerekekkel? Ugyanez van nálunk is, sokat szomorkodom emiatt.
15/16 A kérdező kommentje:
Azóta két kisfiam van, mind a kettő nagyon anyás, bújós , szeretetgbóc lett. Felesleges volt ezen aggódni , egy ilyen időszak volt, elmúlt
2023. jan. 26. 23:31
16/16 A kérdező kommentje:
*szeretetgombóc…
2023. jan. 26. 23:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!