Ti erőltetnétek, hogy azt egye a gyerek amit elé tesztek?
Volt, hogy napokig nem ettek semmit, vagy csak édességet, vagy csak gyümölcsöt... Szerintem tudja a szervezetük, hogy mire van szükségük.
Azért ezt nem mondod komolyan??? Tudja a szervezete, hogy napokig csak édességre van szükságe? Jesszusom...
13 hónapos a kisfiam és mi nagyon sokat kínlódtunk az evéssel. Nagy evő a fiam viszont eleinte nem volt hajlandó tápszeren kívül semmit megenni. Majd lassan eljutottunk oda hogy végre megette az üveges bébiételt, aztán besztrájkolt és nem volt hajlandó kanállal enni. 2 hónap után végre újra hajlandó kanalasat is befogadni de változó hogy mit enne és mennyit. Van hogy egyik nap falja az adott ételt 3 nap múlva meg egy kanállal sem fogad el belőle.
Én rájöttem a hónapok alatt hogy nem szabad erőltetni semmit. Más gyereke már rendeset vacsizik míg az én kisfiam még mindig tápszerezik. Én úgy gondolom hogy így sincs semmiről sem lemaradva, ahogy a te kisfiam sem. Hagyd, had alakuljanak magától a dolgok. Kínáld meg mindig azzal is amit ti esztek, lehet hogy holnap már el is fogadja. Ne aggódj, jó ez így is, kár erőltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!