Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ikerbabáknak ilyen feliratú...

Ikerbabáknak ilyen feliratú body-k? Jó ötlet? Melyik milyen?

Figyelt kérdés

Kisfiú, kislány páros lesz. Elkapott a vásárlási láz :) Mit gondoltok az alábbi feliratokról?

Igen, ikrek vagyunk - Nem, nem egypetéjûek

Ez nekem tetszik

Én vagyok a tervezett - Én a meglepetés

Eredeti - Másolat

Ezt a kettõt angol változatban is láttam. De nm tudom milyenek. Nem bántóak egy kicsit? Vagy viccesek?

Olyat is láttam, hogy bAba - baBa. Ez milyen?

Nem egy méretben venném õket.

Még egy kérdés: Mit gondoltok a csak színében eltérõ ruhákról? Öltöztetnétek úgy ikreket vahgy inkább egyedi darabokat vásárolnátok?

2014. máj. 9. 10:28
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
26%
En biztos, hogy egyiket sem adnam a gyerekemre. Izlestelen, egyaltalan nem vicces iromanyok.
2014. máj. 9. 10:35
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 3. babaára (3-4)lettek ikreim már nem volt időm, kedvem energiám öltözködésre és vásárlásra. Nem mondom van hasonló ruhájuk, de ez is inkább kiskorukban volt vicces, vagy ha mentünk valahova akkor még hasonlóan öltöztetem őket. De mind a 4 hasonlóan van öltöztetve. Nekem a tervezett-meglepetés felírat tetszik.
2014. máj. 9. 10:37
 3/18 anonim ***** válasza:
40%

"Igen, ikrek vagyunk - Nem, nem egypetéjûek

Ez nekem tetszik"

Elmegy.

"Én vagyok a tervezett - Én a meglepetés"

Kifejezetten sértő a "meglepetésnek".

"Eredeti - Másolat"

Bunko, ráadásul fiú -lány iker párnál értelmetlen.

"Olyat is láttam, hogy bAba - baBa. Ez milyen? "

Bugyuta.

"Még egy kérdés: Mit gondoltok a csak színében eltérõ ruhákról? Öltöztetnétek úgy ikreket vahgy inkább egyedi darabokat vásárolnátok?"

En különbözöt vásárolnék.

2014. máj. 9. 10:38
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem lányaim vannak, és sosem vettem nekik egyforma ruhákat. A rokonoktól úgyis azt kaptunk, de mivel egy-két méretkülönbség mindig volt közöttük, sosem tudtam az egyformákat rájuk adni egy időben. valahogy nem is jutott eszembe egyformának öltöztetni. Őszintén szólva én az egyforma de más színű ruháknak sem vagyok híve, szerintem erőltetett. Eleinte úgyis mindenki megcsodálja majd őket a babakocsiban, alig tudtok majd haladni, meglátod :)

Most már három évesek, és néha olyanjuk van,és összeöltöznek (még mindig vannak egyforma cuccaik). De többnyire fontosabb nekik,mi kié. Megvan a stílusuk.

Van egy másik ikres ismerősöm, neki fiai vannak, és amikor kérdeztem, hogy egyformába öltöztetik-e őket, azt mondta: dehogy,nem bohócok ezek, hanem eleven emberek!

Az engem akkor nagyon szíven talált.

De ez az én véleményem. Személy szerint nem érzem jól magam, ha egyformába öltözött ikreket látok. A vicces pólók sem tetszettek soha, mondom,én az ilyen dolgokat erőltetettnek érzem.

Különben sok boldogságot hozzájuk!!

2014. máj. 9. 10:38
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
2 vagyok. 3 fiam (3-4-5 éves) és 1 lányom (3 éves)
2014. máj. 9. 10:39
 6/18 anonim válasza:
47%
szerintem poénosak:) nekem csak az első és a harmadik nem tetszik annyira. De te vagy az édesanyjuk, te döntöd el, mit adsz rájuk, nem más.:) Színben szerintem mindegy, hogy mit adsz rájuk, hisz kisfiú-kislány páros lesz, így nyilván úgyis más színű ruhákba fogod őket öltöztetni.
2014. máj. 9. 10:40
 7/18 A kérdező kommentje:

Az eredeti- másolatnak tényleg nincs értelme :)

A színekben eltérõt az elsõ pár hónapra gondoltam, rugdalózok, bodyk esetén utána úgyis fiús-lányos ruhákat veszünk

2014. máj. 9. 10:43
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
2-es vagyok. Azt még hozzátenném mi előtt teljesen bolondnak néztek, hogy nálunk a 4 gyereknek azért van hasonló ruhája mert ami akciós azt veszem meg és akkor abból már "minden méretben" csak más színben.
2014. máj. 9. 10:44
 9/18 anonim ***** válasza:
76%

Eredeti-másolat: kifejezetten megalázó annak a babának/gyereknek akin a másolat feliratú ruha van!

A második elmegy, de egyáltalán nem tetszenek!

2014. máj. 9. 10:49
 10/18 anonim ***** válasza:
44%

Inkább legyen ez:

"Mi mind egyéniségek vagyunk!"

2014. máj. 9. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!