Ikerbabáknak ilyen feliratú body-k? Jó ötlet? Melyik milyen?
Kisfiú, kislány páros lesz. Elkapott a vásárlási láz :) Mit gondoltok az alábbi feliratokról?
Igen, ikrek vagyunk - Nem, nem egypetéjûek
Ez nekem tetszik
Én vagyok a tervezett - Én a meglepetés
Eredeti - Másolat
Ezt a kettõt angol változatban is láttam. De nm tudom milyenek. Nem bántóak egy kicsit? Vagy viccesek?
Olyat is láttam, hogy bAba - baBa. Ez milyen?
Nem egy méretben venném õket.
Még egy kérdés: Mit gondoltok a csak színében eltérõ ruhákról? Öltöztetnétek úgy ikreket vahgy inkább egyedi darabokat vásárolnátok?
"Igen, ikrek vagyunk - Nem, nem egypetéjûek
Ez nekem tetszik"
Elmegy.
"Én vagyok a tervezett - Én a meglepetés"
Kifejezetten sértő a "meglepetésnek".
"Eredeti - Másolat"
Bunko, ráadásul fiú -lány iker párnál értelmetlen.
"Olyat is láttam, hogy bAba - baBa. Ez milyen? "
Bugyuta.
"Még egy kérdés: Mit gondoltok a csak színében eltérõ ruhákról? Öltöztetnétek úgy ikreket vahgy inkább egyedi darabokat vásárolnátok?"
En különbözöt vásárolnék.
Nekem lányaim vannak, és sosem vettem nekik egyforma ruhákat. A rokonoktól úgyis azt kaptunk, de mivel egy-két méretkülönbség mindig volt közöttük, sosem tudtam az egyformákat rájuk adni egy időben. valahogy nem is jutott eszembe egyformának öltöztetni. Őszintén szólva én az egyforma de más színű ruháknak sem vagyok híve, szerintem erőltetett. Eleinte úgyis mindenki megcsodálja majd őket a babakocsiban, alig tudtok majd haladni, meglátod :)
Most már három évesek, és néha olyanjuk van,és összeöltöznek (még mindig vannak egyforma cuccaik). De többnyire fontosabb nekik,mi kié. Megvan a stílusuk.
Van egy másik ikres ismerősöm, neki fiai vannak, és amikor kérdeztem, hogy egyformába öltöztetik-e őket, azt mondta: dehogy,nem bohócok ezek, hanem eleven emberek!
Az engem akkor nagyon szíven talált.
De ez az én véleményem. Személy szerint nem érzem jól magam, ha egyformába öltözött ikreket látok. A vicces pólók sem tetszettek soha, mondom,én az ilyen dolgokat erőltetettnek érzem.
Különben sok boldogságot hozzájuk!!
Az eredeti- másolatnak tényleg nincs értelme :)
A színekben eltérõt az elsõ pár hónapra gondoltam, rugdalózok, bodyk esetén utána úgyis fiús-lányos ruhákat veszünk
Eredeti-másolat: kifejezetten megalázó annak a babának/gyereknek akin a másolat feliratú ruha van!
A második elmegy, de egyáltalán nem tetszenek!
Inkább legyen ez:
"Mi mind egyéniségek vagyunk!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!