Mit tegyek, ha a kisfiam a kutya játékát a szájába vette?
Ez pont elég, semmi baja nem lesz tőle ;) Gondolom karban van tartva az eb, kötelező oltások, stb.
Tudod, van az a mondás, hogy a kutyának megtaníthatod, hogy ne nyúljon a gyerek játékaihoz, fordítva nehezebb :D
A gyerekek amíg felnőnek kb. 1 kg koszt esznek meg. Ez tény, és az is tény, hogy a túl steril környezetben tartott gyerekek előbb lesznek allergiásak.
Szerintem semmi baja nem lesz, ne aggódj. Nekem a földigilisztát szedték ki gyerekkoromban a számból.
Nem lesz semmi baja tőle, az immunrendszere megvédi. Az én fiam annak idején a kutya orrát vette a szájába, sőt meg is harapta neki de nagyon. Nem tudom mit hitt, milyen fincsi cukorka lehet az a kutya fején. Szegény kutya nagyon sírt. Na mindegy ez csak eszembe jutott és én mivel előttem van a jelenet ahogy elkapta a kutya két fülét /spániel/ és rábukott az orrára, jót nevettem.
Nem lesz semmi gond, ez a lényeg. :)
De jó, köszi, megnyugtattatok :) Igen, alapvetően én is úgy gondolom, hogy a steril környezet nem tesz jót, de nekünk ez ugye fel se merülhet kutyával a lakásban, akárhogy igyekszem tisztaságot tartani. De azért a kutya szájából vett dolgok közelébe sem akartam engedni.
Azért még várom az ítélkező kommentelők érkezését, akik majd megmondják, hogy szaranya vagyok :-D
sztem ezek után a te babád még nem is extrém:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Jesszumpepi, hát, nem vagy semmi!! :D :D
Kimostad a gyerek száját? Az igen! :D
Orvoshoz is vidd! :D
Ha a kutya 3 havonta féregtelenítve van, akkor valószínűleg semmi baja sem lesz a kicsinek.
Egy kutyás édesanya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!