Mikortòl nem szopott 3 òránként a babád?
7 hetes a kislànyom, kb 2 hete hogy nagyjàbòl ritmusba àllt, igény szerint szoptatom, volt màr jòpàr àtszoptatott éjszakànk, nappalunk... meg gondolom lesz is még... Elvileg 2 hònapnàl megint van egy nôvekedési ugràs ( elôre félek)
Lànyom kel éjjel 1kor , van 2 fél 3 mire vissza alszik az etetés, bûfizés utàn, ma hajnalban 5 ig aludt, és àltalàban az 5 òràs ébredés utàn nehezen vagy egyàltalàn nem alszik vissza.. pedig nem is tart màsfél òràt a dolog...
Nàlatok hogy van? Ennyi idôs koràra mennyit hagy titeket aludni az éjszaka?
Nappal nem hùzza 4 òràig, van hogy 3 ig se...
szia!
nekem is 7 hetes a kisfiam. este 8-ra ágyban van hamar elalszik és csak 3 körűl szokott ébredni de eszik büfi és már alszik is tovább kb 20-25 perc (dől a tejem hamar jóllakik) ez kb. 6 napja van így.
nappal viszont van hogy óránként eszik piciket van hogy 2-3 óránként. d.után már kevesebbszer eszik.
mondta a védőnő h. mostmár próbáljam 4 óránként de ha ő előbb éhes? ez van nem fogom hagyni sírni mert még nem telt el a 4 óra...
szerintem lassacskán kialakul neki.
nappal a mai napig 2-3 óránként eszik... soha nem volt több 3 óránál.
éjjel én 7 hetes korától nem büfiztettem, mert nálunk is az volt, hogy evett, aztán a büfiztetéssel kivertem az álmot a szeméből, akkor mondta a védőnő, hogy már nagy, ha jön a büfi, szólni fog, addig hagyjam aludni. ez bejött, 8 hetes korától átaludta az éjszakát
Szuper! Köszi, hogy írtok, következö amire kíváncsi vagyok, hogy milyen súlyban vannak a babák?
Kislányom 8 hónapra született 2710 grammal, most jár kb 4,5 kg nál... Lehet emiatt is, hogy 4 óra a maximum amit kibír 2 etetés közt?
Amùgy nincs ezzel bajom, csak tájékozódom, hogy másnál hogy van ez...
Amùgy ha nem büfiztetem el se alszik annyira zavarja.. De viszonylag könnyen visszaalszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!