Másfél éves babátokat nem féltitek a köztéri homokozótól?
gondolom arra gondol,hogy a beteg kóbor kutyák és macskák telehugyozzák meg telesz@rják,nem beszélve a tbc-s csövesekről.
a kérdeésre válaszolva:de.
De igen. Mindenfèle àllat belepiszkít stb.
Szerencsèmre annyira nem èrdekli a homokozó.
Olvastam sokat erröl a tèmàròl, a fejlettebb orszàgokban megfelelö idöközönkènt àtfertötlenítik/ àtègetik a homokot.
Hàt ezt azèrt nàlunk sem ârtana bevezetni.
De igen, sot meg a 3evest is. Meg az itthoni sajat homokozonktol is, mert neha latom, hogy odamennek a macskak. De engedem nekik, hogy jatszanak benne, csak igyekszem odafigyelni, h ne dobaljak egymas szemebe v ne egyek meg.
En kaptam el olyan szemfertozest, amit kontaktlencsesek kapnak el, ha a lencse csapvizzel erintkezik es serul a szaruhartya. Hat olyan betegseget szedtem ossze, hogy az elso 3honapban azt sem tudtam merre vagyok arccal elore, majdnem megvakultam. Vegul az egyik szemem megallt 60% on, a masik szerencsere meguszta. Masfel eve tortent, es meg mindig szemcseppezek meg kontrollokra jarok... Mondom, ez a bakterium a hazai ivoviben is megtalalhato.
Szoval en kicsit ovatosabban allok a kutya-macska temahoz, es homokozohoz is, nagy lecke volt ez nekem.
Fogadjunk, hogy első gyerek :)
Nem, én nem féltem.
Ennél sokkal rosszabb dolgok is történ(het)nek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!