Mibe öltöztetitek babátokat hordozókendőbe?
Figyelt kérdés
Főleg ilyen szutyok időben. Mert oké, hogy a kendő 2rétegben van rajta, de a szél nagyon fúj. Normális időben rövid ujjú body és hosszú ujjú rugdalozó van rajta. 11 hetes2014. máj. 15. 13:24
1/8 anonim válasza:
A body plusz rugira még egy vastagabb kardigán, a rugi alá vastag zokni a lábacskájára, mert az ugye kilóg a kendőből. A buksijára egy vastag sapka, nyakába pedig sál. Én ilyenkor a kabátomat a kendő fölé vettem, és azzal is óvtam a széltől. Fontos egyébként kimennetek ilyen időben?
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ. Gyűlölöm ezt az időt, én se szívesen megyek ki, úgyhogy hidd el, ha nem lenne fontos eszembe nem jutna kivinni őt.
2014. máj. 15. 13:31
3/8 anonim válasza:
valami széldzseki-rád vagy anorák-rá még kéne.
4/8 anonim válasza:
Salat hogy kotsz a babara? Meg nincs is nyaka szinte. Nem is ajanljak.
5/8 anonim válasza:
Egy puha,vastag sálat simán a nyakára lehet tenni. Nem kell kötni, csak lazán.
6/8 anonim válasza:
a rugi nem feltétlen jó a hordozáshoz
7/8 A kérdező kommentje:
na, meg volt a séta. A következőképpen volt felöltözve: hosszú ujjú body, hosszú ujjú pamut rugi, alá vastag zokni, egy plüss rugdalózó szerű, aminek nincs ujja és lábfeje, egy plüss pulóver, kissapka és a pulóver csuklyája. Plusz ugye a kendő két rétegben. Nem fázott, nem volt melege sem, végig aludta az utat. :)
Miért nem jó szerinted kendőzéshez a rugi?
2014. máj. 15. 18:00
8/8 anonim válasza:
mert a talprész miatt feszülhet benne a lába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!