1 hónapos a kisbabánk, eddig minden este fürdéskor feljött hozzánk az anyósom fürdéshez, de én ezt már nem nagyon szeretném, hogy szóljak neki, vagy célozzak rá?
a szoptatss kozbeni puszilgatast nagyon gyorsan allitsd le, mert egy ido utan frusztalni fog, es az sem Neked, sem a tejednek,.sem a szoptatas korulmenyeinek nem hasznal! en ezt a helyedben nagyon hatarozottan kozolnem!
a furdetes mas tema, ott lehetsz finomabb, mond meg Neki, hogy mostant szeretned, ha ez a kettotok meghitt kis programja lenne, mondjuk arra hivatkozva hogy lassan szeretned a babamasszazst bevezetni,.de ha nagyon fontosnak tartja (es Teged sem zavar) akkor beszeljetek meg egy napot, amikor csak O furdethet, addig Te szusszansz egy picit!
Én szólnék a férjemnek, kérje meg szépen ő az anyukáját...
Ha valami nem tetszik, amit/ahogyan az anyósom csinál, én a férjemnek szoktam szólni. Tőle jobban elfogadja az anyja, meg nyilván ő könnyebben is megmondja neki.
Ha én szólnék, felesleges családi feszültségek keletkeznének, amire nincs szüksége senkinek. Ráadásul sokszor valóban jól is jön a segítség, és nem mindegy, hogy elmérgesedett-e a viszony, vagy megmarad normálisnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!