Most kezdjük az almázást. Hogyan érdemesebb adni? Nyersen, főzve, párolva? Ha főzve vagy párolva, akkor azt hogy csináljátok?
Szia!
Nyersen, pépesítve és ha lehet akkor ezen a kifejezett ÜVEG almareszelőn, mert ha fémmel érintkezik akkor egy csomó vitamin kimegy belőle:-)
Azt mondják hogy először egy kis levet kell és pár nap múlva a gyümi húsát, de én rögtön a péppel kezdtem és nagyon élvezte:-)
Sok sikert:-))
Mi is most kezdtük. Vasárnap megpróbálkoztunk a péppel. Nem ment. Hétfőn lereszeltem, leszűrtem a levét, ésazt kanalaztam neki. Élvezte. Bár, láthatóan érezte, hogy kissé savanykás. Kedden megint a levét kanalaztam neki. Tegnap - szerdán - kis almalé, aztán kanalaztam neki a pépből, és egy fél almát megevett pépesítve! :)
(jövő héten lesz fél éves)
(műanyag almareszelő, műanyag szűrő/szita, műanyag kiskanál)
nyersen, üvegreszelőn reszelve, így megmarad minden vitamin.
ha így nem eszi meg, akkor sütőben sütve, majd turmixolva, így krémesebb állagú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!